Luis Pereira i els Esteve, d’acord?

Un comunicat del Lleida Esportiu informa aquest dimecres de l’acord aconseguit entre la junta i el grup de Luis Pereira “per a donar continuïtat al projecte del 2011”

Luis Pereira va estar aquest passat diumenge  ales graderies del Sagnier per a veure el Lleida E. // FOTO: L.P.

Luis Pereira, a l’esquerra, va estar aquest passat diumenge ales graderies del Sagnier per a veure el Lleida E. // FOTO: L.P.

@ManuelSeguraM

No hi ha dia sense sorpresa a Lleida i, més particularment, amb relació al Lleida Esportiu i aquest dimecres la notícia indica que Luis Pereira i els Esteve es posen d’acord per a donar continuïtat al projecte del 2011″.

Un comunicat del club, al voltant de les 18.30 hores, destaca aquest conveni entre l’empresari gallec i els actuals propietaris de l’entitat. Poden haver-hi sorpreses? Sempre!.

LUIS PEREIRA-ESTEVE-LLEIDA E.

“En els pròxims dies s’iniciarà el traspàs en la gestió i els canvis en la direcció de l’entitat. Pròximament, es convocarà una roda de premsa”, afegeix la nota.

Nota oficial del Lleida Esportiu sobre l'acord amb Luis Pereira
Nota oficial del Lleida Esportiu sobre l’acord amb Luis Pereira

Poc abans d’aquesta confirmació oficial, Futbolcatalunya va poder parlar amb Luis Pereira des de Suïssa i ens va comentar el següent:

“No faré valoracions sobre persones, només diré que tenim un problema per a resoldre. No tinc odi a ningú, no he tingut res contra ells (Esteve) ni contra ningú, jo vull salvar el Lleida E”.

“Es necessita més que el seny per a salvar a l’equip”

No hem d’apartar-nos del sentit comú i molts estaments no poden estar a part de com van les coses”

REUNIÓ AMB ELS ESTEVE

Quan ens reunim amb ells (Esteve) vam veure (i ho vam dir públicament) que el deute era superior tres o quatre vegades al que deien” –És a dir, sobre 4 o 5 milions d’euros”.

“Els negocis cal fer-los en fred, però, en principi, ha d’haver-hi una emoció; després, cada acció ha d’estar dirigida per una intel·ligència. Tenim un pla i per a arribar a la destinació cal passar moltes estacions i ara estem en la de l’esperança. Cal entrar a la veritat, a la realitat i aquí veurem què passa”.

L'empresari gallec, que ja va jugar en la Lliga espanyola i al Lleida, vol revitalitzar als de la Terra Ferma // FOTO: L.P.

L’empresari gallec, que ja va jugar en la Lliga espanyola i al Lleida, vol revitalitzar als de la Terra Ferma // FOTO: L.P.

“CAL PAGAR 300.000 €, JA!”

“Cal pagar ja perquè l’activitat segueixi la setmana vinent, cal pagar 300.000 euros per al dilluns com a màxim. La segona etapa serà ordenar el deute i després fer-la ampliable perquè el club pugui pagar. Quan el club estigui en insuficiència, em tocarà completar”

“En cap lloc ajuden per ajudar sinó que cal guanyar confiança, espero que, tard o d’hora, m’ajudin. No vinc a donar lliçons de moral o de vida sinó que vinc a aplicar el que sempre he fet a la meva vida. Puc fallar, clar, però, tot el que faig és de la manera més honrada possible. No hi haurà més coses rares al Lleida E. i el més senzill és pagar, ser seriosos i recuperar la credibilitat”.

“NO HI HAURÀ MÉS COSES RARES AL LLEIDA E.”

“A Gabri li diria que el diumenge vaig veure un equip que em va agradar molt davant el Prat i que feia molt de temps que no veia jugar tan bé a un equip. Hem de fer un camí junts i ja estic completant aquest treball per a donar-li mitjans”.

“Treballar en aquestes condicions i no buscar excuses és admirable per part de la plantilla. No els hem deixat mai i rebo missatges de suport com a ‘pagament avançat’ del que desitgem fer”

La plantilla i el cos tècnic del Lleida Esportiu esperen noves i bones notícies immediatament// FOTO: Dani Badia
La plantilla i el cos tècnic del Lleida Esportiu esperen noves i bones notícies immediatament// FOTO: Dani Badia