Nou Sardenya: simplement inexpugnable

Vuit partits, vuit triomfs, 23 gols a favor per només 2 en contra, aquests són les dades del CE Europa al Nou Sardenya

El primer equip europeista es va sumar diumenge a la felicitació per als Eskapulats // FOTO: CE Europa
El primer equip europeista es va sumar diumenge a la felicitació per als Eskapulats // FOTO: CE Europa

Amb 3.216 espectadors al Nou Sardenya, el CE Europa va golejar aquest passat diumenge al líder Lleida E.. L’espectacle del camp es va traslladar al terreny de joc i va acabar amb una matinal dominical perfecta per als locals.

Vuit partits jugats a casa finalitzats amb vuit triomfs és una dada per a la història; a més, aquest detall cal afegir els 23 gols marcats per només els 2 rebuts per l’imprescindible Marc Vito.

UN NOU SARDENYA CLAU

El nivell espectacular dels escapulats els endú cap a tancar una primera volta completa. Instal·lats a la tercera plaça d’aquest Grup III, tenen a 2 a un Hércules, que van derrotar a casa, i a 4 a un Lleida E. que van golejar.

Precisament, els blaus d’Angel Viadero són l’únic rival que també presenten números envejables al Camp d’Esports. Ja informàvem el passat 13 d’aquest mes de desembre encara que el Lleida Esportiu ha marcat 2 gols menys que els graciencs i han encaixat 5 més.

UN URUGUAIÀ QUE VAL UN EQUIP

Però els números de l’equip Gatell-Senabre van molt més enllà. Amb cinc partits consecutius al Nou Sardenya sense rebre un gol en contra, s’han permès el luxe de presentar 16 gols a favor per cap en contra en els últims cinc partits. Rivals com Hèrcules, Terrassa, At. Saguntino, Peña Deportiva, i Lleida E. han caigut.

Personalment, és molt difícil destacar un futbolista perquè ha estat el bloc qui mereix tots els titulars. Des del porter Vito a Pla, Pau, Cano, Adri Gené, Mario, Eslava… I, per descomptat, Pablo Javier Servetti amb 4 gols en els darrers 5 partits.

La Tribuna Ramon Vergés del Nolu Sardenya presenta una imatge espectacular // FOTO: CE Europa
La Tribuna Ramon Vergés del Nolu Sardenya presenta una imatge espectacular // FOTO: CE Europa

El davanter uruguaià, que aquest pròxim 28 de desembre complirà 28 innocents anys, ja suma 6 gols en els 15 partits que ha participat a la seva primera temporada. Un exemple més d’una plantilla nouvinguda a la categoria que té moltes pàgines per escriure.