El Camp d’Esports és un autèntic fortí

El Lleida Esportiu ha guanyat els seus vuit partits de local, una xifra que només iguala l’Atlético de Madrid i el Castellón a les cinc primeres categories del futbol espanyol

Chuli ha fet vuit gols en els vuit partits a casa; ha marcat a tots menys a la jornada 6 // FOTO: Jordi Eche - Lleida Esportiu
Chuli ha fet vuit gols en els vuit partits a casa; ha marcat a tots menys a la jornada 6 // FOTO: Jordi Eche – Lleida Esportiu

@JordiMestres_

Dels 172 equips que conformen les cinc primeres categories del futbol estatal només queden tres que contin els seus vuit partits a casa per victòries. Són l’Atlético de Madrid de Primera Divisió, el Castellón de Primera Federació i el Lleida Esportiu de Segona Federació. L’equip blau ha tornat a enganxar la ciutat i el bon futbol de local es veu recompensat amb resultats i assistència a les graderies.

I és que són vuit partits a casa, tots amb victòria. Remuntades vibrants contra Terrassa, Peña Deportiva o València Mestalla i també golejades als tres últims partits contra Torrent, Andratx i Cerdanyola. El Camp d’Esports ha vist de tot, però sempre els tres punts s’han quedat a casa.

VUIT GOLS DE CHULI AL CAMP D’ESPORTS

Són 21 gols a favor de local i set en contra. O el que és el mateix 2,1 del Lleida Esportiu per 0,87 dels seus rivals. En aquest sentit, el dels gols marcats, és especialment destacable que Chuli ha fet vuit gols en els vuit partits a casa. De fet, ha marcat a tots menys a la jornada 6 contra la Peña Deportiva.

El grup d'Angel Viadero ha sabut enganxar a l'afició ilerdenca // FOTO: Jordi Eche - Lleida Esportiu
El grup d’Angel Viadero ha sabut enganxar a l’afició ilerdenca // FOTO: Jordi Eche – Lleida Esportiu

Aquest rendiment de local ha portat l’equip d’Ángel Viadero a liderar el grup 3 de Segona Federació amb 35 punts, tres més que l’Hércules que és segon. A més, si guanya el proper partit de visitant també serà el millor fora de casa ja que acumula 11 punts de visitant per 13 de l’Hércules.

EL NOU SARDENYA, L’ALTRE FORTÍ

I el proper partit fora de casa és al Nou Sardenya, l’altre fortí de la categoria. L’Europa ha guanyat els seus set partits a casa i el vuitè és contra el Lleida Esportiu. Duel d’alçada, primer contra tercer, d’una categoria que està deixant grans imatges pels equips catalans aquesta temporada.