Nou equips de Primera Catalana no fitxen

Fins a octubre hi ha molt de temps per a planificar i això és el que han de pensar nou equips de Primera Catalana doncs encara no han fitxat (no han anunciat) cares noves. Llagostera B, Parets, Sant Cugat, Alcarràs, At Sant Just, Borges Bl., Mollerussa, Tàrrega i Vilanova no s’han estrenat

Gabri Maragall arriba a Llagostera (Primera Catalana) per a conduir el destí del filial gironí // FOTO: UE Llagostera
Gabri Maragall arriba a Llagostera (Primera Catalana) per a conduir el destí del filial gironí // FOTO: UE Llagostera

Nou equips de Primera Catalana no fitxen… ara com ara, clar. Llagostera B, Parets, Sant Cugat, Alcarràs, At Sant Just, Borges Bl., Mollerussa, Tàrrega i Vilanova saben que tenen temps. Poden, tranquil·lament, afinar la seva estratègia de ‘scouting’ davant un mercat desbordat.

Definits els 43 equips d’aquesta 1aCAT 2021-2022, la FCF continua ferma en el seu desig de no comunicar. És més, encara no se sap ni formació de grups ni calendaris, els interessats van a poc a poc perfilant les seves plantilles.

PRIMERA CATALANA DEVALUADA?

La nova composició del futbol per part de la RFEF deixa una sisena categoria com la primera per a treure pit a les Territorials. Finalment, són 48 equips que ja saben que els espera un altre curs amb la pandèmia rondant entre nosaltres.

Seran 3 grups, 2 amb 14 equips cadascun, i 1 amb 15, perquè la temporada 2022-2023 quedaran en 3 grups de 16, és a dir, 43.

Per a aquest imminent octubre pujaran, de manera directa, els 3 campions de cada grup; d’altra banda baixaran 11 (del 12 al 14è en els de 14 i del 12 al 15è en el de 15 a més del pitjor setzè).

L’Assemblea de la FCF va aprovar aquest passat 30 de juliol que els 3 campions i el millor segon seran els 4 participants de la Fase final de la Copa Catalunya.

Michel Owono torna a casa amb el desig de marcar gols per al Can Vidalet // FOTO: CF Can Vidalet
Michel Owono torna a casa amb el desig de marcar gols per al Can Vidalet // FOTO: CF Can Vidalet

Devaluada o no, la competició dictaminarà sentència, ja que afegir una categoria més en la piràmide del futbol afegeix més dificultat per a qualsevol ascens. Les dates han quedat emmarcades amb inici el 3 d’octubre i final per a l’1 de maig (grups 1 i 2 de 14) i el 29 de maig (grup 15).

NOU EQUIPS NO HAN FITXAT

Tal com es pot observar al nostre MERCAT-1/ MERCAT-2 hi ha un total de 9 equips que no han estrenat fitxatges. Això no vol dir que no els hagin realitzat sinó que encara no s’han comunicat oficialment.

És més, en el cas de Llagostera B (el seu tècnic Gabri Maragall s’ha conegut fa pocs dies), Sant Cugat, Alcarràs i At Sant Just ni han informat sobre altes ni sobre continuïtats.