Només l’Olot sap guanyar a casa

Després de 17 partits de competició en la Copa Catalunya Absoluta, només s’ha donat un triomf local, concretament l’aconseguit per l’Olot, per la mínima, contra l’Europa. No comptem el triomf ‘administratiu’ del Castelldefels

Primer gol del crack Ernest Forgas per a la UEO 2022-2023 // FOTO. UE Olot

Primer gol del crack Ernest Forgas per a la UEO 2022-2023 // FOTO. UE Olot

Curiositat interessant en aquest mes d’agost amb motiu de la Copa Catalunya Absoluta perquè només s’ha donat un triomf local en els 17 partits que s’han disputat ara com ara. Concretament, es va obtenir a La Garrotxa gràcies a un gol del nou golejador Ernest Forgas enfront de l’Europa.

La UE Olot, que va descansar en la primera eliminatòria per la retirada del Cerdanyola, té moltes il·lusions dipositades en aquesta competició i ara la tocarà mesurar-se a tot un Primera Federació com és el Nàstic.

COMPLICAT GUANYAR A CASA

Almenys això demostren els números davant duels que, a priori, aparellen a dos equips de diferents categories. En resum: 11 victòries visitants, 4 empats, l’alegria volcànica i un triomf administratiu de la UE Castelldefels enfront del Lleida E. per alineació indeguda.

NÚMEROS COMPLICATS

Aquestes dues primeres eliminatòries només han viscut dues golejades i ambdues han estat protagonitzades pel Barcelona At. davant el Tona i el Badalona de Tercera. La diferència del conjunt dirigit per Rafa Márquez és notable respecte als seus rivals encara que també els costa moltíssim aconseguir el triomf al filial.

Interessants empats al Narcís Sala (Cornellà), Peralada (Badalona Futur) i doble a Ca N’Anglada (Prat i Terrassa). Només 4 partits s’han hagut de decidir des del punt de penal.

Aquest pròxim cap de setmana continuarà el tercer encreuament d’aquesta accidentada Copa Catalunya Absoluta 2022 sense comptar amb l’Andorra perquè està exent. Les tres places restants seran per als guanyadors dels xocs Cornellà- Badalona Futur, Olot-Nàstic i San Cristóbal-Barcelona At.