Només Llagostera, Lleida E. i Andorra somriuen

Tres jornades i ja comencen a escoltar-se signes de protesta contra tot. A Tarragona i a Badalona, especialment, comencen a aparèixer nervis de manera precipitada mentre només Llagostera i Espanyol B no coneixen la derrota

JORDI MESTRES @JordiMestres7
Llagostera, Prat
Alegria gironina al Sagnier/FOTO: Llagostera

Tres partits, tres, i ja són suficients perquè comencin a escoltar-se crits de disconformitat amb tècnics i directius. De manera especial, com era previsible, a Tarragona i també a Badalona després de 270 minuts de joc que col·loquen als d’Oriol Alsina en la quarta plaça, un punt més que els de Gabri i Molo, respectivament. Espanyol, Cornellà i Sabadell es van abonar a l’empat mentre van caure Olot, Prat, Barcelona B, i, com destaquem, Badalona i Tarragona.

Tres triomfs locals, tres empats i quatre derrotes, amb 19 gols marcats (8 locals/ 11 visitants) ha estat el balanç d’aquesta tercera jornada

Nàstic, Tarragona, Andorra
Decepció al Nou Estadi/FOTO: Nàstic

Mal Nàstic, pitjor Badalona

Son, sens dubte, la nota més negativa d’aquesta 3a jornada. Segon KO consecutiu en el Nou Estadi per als grana, amb 8 gols encaixats (6 a casa) i 4.084 espectadors que van sortir molt tristos. Xavi Bartolo encara no ha pogut trobar la tecla i ha tornat a sofrir una altra garrotada que podria haver estat major perquè els de Gabri van estavellar dues pilotes en el pal. A Tarragona es comença a qüestionar tot i el pròxim cap de setmana toca visitar el camp de l’Ebro. “No vam tenir personalitat des del primer moment; feia temps que no veia jugar un equip professional així“, va afirmar l’entrenador local. Javi Bonilla va ser expulsat en el minut 68.

Pitjor encara ho té el Badalona de Juanma Pons el dia que van festejar el centenar de partits de Moyano. Mala jornada va triar la directiva enfront de l’Ebro de Manolo Sanlúcar que va saber rendibilitzar la seva presència amb un solitari gol de Jesús Rubio (79′). Atenció al Badalona, sense haver marcat un gol en 270′ i 3 en contra, que anirà a Cornellà diumenge que ve.

Moyano, Badalona
Moyano ja ès centenari/FOTO: CF Badalona

Llagostera, Andorra i Lleida E, constants

La constància dóna premi i aquest va ser el resultat per als tres primers equips catalans de la classificació. Els gironins es van imposar el dissabte al Prat de Dólera que es va avançar amb gol d’Alex Plà (19′). Aimar (57′) i Gil Muntadas (62′) van trencar als potablava en tres minuts i després van saber controlar la situació

Per part del Lleida Esportiu, amb 2 triomfs en 3 partits, atenció a aquest gol balsàmic d’Alex Felip en el minut 94. Curiosa història la d’aquest migcampista castellonenc

Sant Adrià i Nova Creu Alta empaten

Dos dels tres empats van tenir signe català. Ho van fer en un gran derbi Espanyol B i Cornellà, en Sant Adrià, i Sabadell enfront de València-Mestalla en la Nova Creu Alta. Per part dels blanc-i-blaus, l’espectacle va ser total amb grans gols perquè Abde (20′) va anotar un golàs, va col·locar el 0-1, va igualar molt aviat Ricard Pujol (27′) i el visitant Pablo Fernández va estavellar una pilota en el pal (43′). El porter verd Ramon Juan va començar una actuació superba.

Espanyol, RCDE, Cornellà
Espanyol i Cornellà van donar espectacle/FOTO: RCDE

En la segona part hi va haver de tot: Guzman li va treure un claríssim gol a Max Marcet (46′), Fer Pina va tenir la seva gran ocasió (52′) però Carlos Soria va caure dins de l’àrea per entrada del gran Baro. Victor Campuzano (61′) va marcar i, per contra, Abde va ser expulsat (70′). Els segons finals del xoc van ser taquicàrdics amb grans intrevencions d’Adri (Becerra, 91′) i de Ramon Juan (Campuzano 92′).

Tot el contrari que a Sabadell on els arlequinats d’Antonio Hidalgo es van estavellar enfront del filial valencianista. I ho van intentar al llarg dels 90 minuts però la defensa rival i el seu porter Cristian Rivero van demostrar fermesa. Amb dos gols a favor per tres en contra, el Sabadell, que viatjarà al Ric Pérez, haurà de reaccionar molt aviat per a evitar mals majors.

Clar que pitjor li va anar al Barcelona B en la seva visita al Municipal d’Ejea de los Caballeros. Els de García Pimienta van treballar moltíssim i van tenir les seves ocasions (Guillem Jaime o Monchu) però els locals van disparar en el minut 93 (Torras) i van superar a Sergi Puig