No hi ha qui aturi al ‘Zamora’ Moreno

José Antonio Moreno va aixecar dissabte passat l’honorable títol de ‘Campió de Catalunya amateur’ amb el CE Manresa. Per a alguns pot ser menys que res, mentre que per a aquest ‘noi’ (40 anys), va ser una gran alegria més en la seva dilatada carrera

Campió de Catalunya amateur 2014 // F.C.F.
Campió de Catalunya amateur 2014 // F.C.F.

“Dels equips de futbol base millor no parlo perquè seria interminable. Apunta: Seat, Barceloneta, Palau Solità, Ripollet, Masnou, Castelldefels, Júpiter, Europa, Santboià, Manresa, Rubí, Sant Cristóbal i Manresa, una altra vegada. Me’n oblido d’algun”. La veritat és que no se’n va oblidar cap José Antonio Moreno Camacho, actual porter del CE Manresa . Segons després de proclamar-se ‘Campió de Catalunya amateur’ , semblava un ‘juvenil’ de només 40 anys.

En la final va tenir poc treball davant el CP Sarrià encara que la seva concentració va demostrar el paper que Moreno exerceix en l’equip de Dani Andreu. Aquest any podrà tornar a jugar en Primera Catalana encara que “nosaltres mirem cap a la Tercera Divisió”. Aquest és el gran objectiu del club del Congost i ningú ho deixa a un costat i a les mans de Moreno està bona part d’aquest final feliç. El curs passat va encaixar només 18 gols en la seva porteria durant 30 partits, és a dir, 0’6 per partit. Aquesta és una de les respostes a un ascens somiat.

“Ni ho recordava. Bé. Això està passat i ara el que importa és la temporada. La Primera Catalana no és fàcil i això ho sabem”, afegeix aquest porter de L’Hospitalet de Llobregat on, per cert, només va jugar en l’Hospitalet At. “Això dels gols està molt bé, però és treball d’equip” repeteix una altra vegada quan, envoltat dels seus companys que li reclamen per a la foto de campions, somriu, s’abraça a tothom i somia amb seguir “fins que el cos m’ho permeti”. Els 40 són “el de menys. Jo em sento bé. Treball de ‘paleta’ i sempre estic en forma”.