No hi ha dos sense tres: Sebas Herrera també abandona el vaixell del CE Catllar

El CE Catllar torna a ser notícia, i està a prop d’entrar al rècord Guinness futbolístic. Sebastian Herrera es converteix en el tercer entrenador que enguany passa pel club i al cap de poc temps marxa de l’entitat

FRANCESC FÀBREGAS/ EL TRAVESSER
Sebastián Herrera, tercer entrenador de El Catllar/ FOTO: EL TRAVESSER
Sebastián Herrera, tercer entrenador de El Catllar/ FOTO: EL TRAVESSER

Primer va ser Manuel Lora, després Jorge Arcilla i ara és Sebastian Herrera. Queda palès que alguna cosa està passant al CE Catllar, un club que en els darrers anys s’havia guanyat el respecte de la resta d’equips i que enguany demostra que alguna cosa fora de l’esportiva està passant. Només queda saber qui serà el proper entrenador.

Els motius de la dimissió? En petit comitè, fa un parell de tardes, sobre la gespa del Catllar, Sebastian Herrera confessava no tenir clara la situació de l’equip, i inclús qüestionava la qualitat dels seus jugadors. “Només són set o vuit els jugadors que posen la cama”, hauria dit segons testimonis. Entre unes desavinences i unes altres -Herrera acceptava el càrrec per l’amistat que té amb el president- aquest dimecres al vespre va produir-se la gota que fa vessar el got. Herrera li comuniquen que avui dijous haurà de jugar un amistós a les 4 de la tarda contra el juvenil Josep Maria Gené de Barcelona. El tècnic, que veia com el projecte que li havien proposat no era el que li havien promès, considerava que no eren formes d’actuar, i entre una cosa i l’altre, decideix presentar la seva dimissió a la junta directiva.

A més, fonts molt properes al club afirmen que la plantilla encara no ha cobrat el mes d’octubre.

Nou entrenador

El CE Catllar apostaria com a relleu a Lolo, qui seria mà dreta del president actual del club. En principi, era el candidat a pretemporada per dirigir el futbol base del club. Ara, falta saber si serà provisional o serà l’encarregat d’agafar l’equip fins final de temporada. Lolo, anteriorment havia estat director esportiu del futbol base del CE Hospitalet.