Muñoz de Giovanbatis, doble luxe per a l’arbitratge de Catalunya

Florència i Cecilia Muñoz de Giovanbatis van a poc a poc pujant graons en l’arbitratge català i el setembre vinent hauran de superar les proves d’accés a Tercera Catalana. Serà la tercera temporada per a aquestes dues àrbitres bessones, de 17 anys, de les quals està molt satisfet, Manuel Romero, responsable de la Delegació de Mataró

Florencia y Cecilia Muñoz de Giovanbatis// FOTO: ÀLEX GALLARDO
Florencia y Cecilia Muñoz de Giovanbatis// FOTO: ÀLEX GALLARDO

La imatge del mestre Alex Gallardo correspon a l’últim partit en el qual les germanes Florència i Cecilia Muñoz de Giovanbatis van acudir com a assistents del col·legiat principal Mancera Antón (Cornellà juvenil-Castelldefels). És l’avantsala de la seva tercera temporada com a àrbitres després de debutar al futbol base i anar a poc a poc pujant categories.

“Ja han estat en diferents campionats femenins i la veritat és que ho fan molt bé. Van estar amb Ana Zardain López i van cap amunt”, manifesta satisfet el responsable de la Delegació de Mataró, Manuel Romero. La condició de bessones afegeix major curiositat a un fet que no passa de ser una coincidència agradable. “Només les hi pot distingir per una piga que té Floren i no té Cecilia, encara que són com dues gotes d’aigua”, afegeix Romero, per a qui la Delegació de Mataró “és la que més àrbitres femenines té”. Ho diu amb orgull i respecte.

La família Muñoz de Giovanbatis pot estar més que satisfeta. Amb només dos anys en actiu i només 17, Cecilia i Florència van pel bon camí que garanteix el treball i la serietat en un esport “en el qual les han acceptat molt bé encara que elles també es fan respectar”.