La ‘Monta’ i el Gavà guanyen i ja treuen més de 3 punts als perseguidors. D’altra banda, primeres victòries per Alcarràs i Tàrrega. Sant Just, Almacelles, Martorell i Vista Alegre confirmen el seu bon moment

NIL GONZÁLEZ  @nilgonzalez
Isaac Maldonado, Montañesa
Isaac Maldonado, adéu a un gran jugador/FOTO: @Mark_SplashFoto

Dos equips que segueixen intractables, sense cap derrota, ja comencen a escapar-se. Són la Montañesa i el Gavà. Només dos punts separen els dos equips però ja comencen a escapar-se a la classificació.

En el seu partit ‘la Monta’ ha tornat a guanyar i aquesta setmana ho ha fet fora de casa a l’estadi del Can Vidalet. Una mala primera part dels de Nou Barris els ha fet marxar al descans perdent 1-0. El gol local l’ha fet Thommy al minut 17. Els de Dani Andreu han aprofitat l’expulsió de Marc Marba a la primera meitat per capgirar el resultat. I diumenge molt especial per a Iasaac Maldonado. Comiat dels terrenys de joc per assumptes personals.

A la segona part els visitants han reaccionat amb una última mitja hora molt bona que els ha servit per remuntar. Fernando ha empatat el partit des del punt de penal al 62. La remuntada la consumava Omar al minut 74, i el partit es tancava amb el gol d’Isaac al 81. Uns 20 minuts que han permès la Montañesa seguir líder una setmana més.

Gavà, Primera Catalana
Cinquè triomf blaugrana/FOTO: CF Gavà

En la mateixa línia segueix el Gavà. Els blaugrana guanyen al camp de l’Ascó i continuen perseguint als líders. Només dos punts els separen. Una primera meitat en la que els dos equips han generat perill però que ha acabat amb empat a 0, ha donat pas a una segona on s’ha decidit el partit.

Només començar la segona meitat Juan Quiles ha marcat el 0-1. Ja a les acaballes del partit, al minut 80, Sergi Cabré feia el 0-2 definitiu que permet als del Baix Llobregat seguir al grup capdavanter i deixa a l’Ascó sense guanyar a casa aquesta temporada.

Primera victòria per l’Alcarràs

Els de Lleida han derrotat al Sant Ildefons per 3 gols a 0 en la jornada de dissabte. Ben aviat els locals es posaven per davant al marcador. Al minut 9 Edu Raya feia l’1-0 pels de Josep Maria Espasa. Un altre cop Edu, a 20 minuts per arribar al descans, anotava el 2-0 des del punt de penal. Ja a la segona meitat el local Joan Vicente ha estat expulsat per doble amonestació al minut 72, igual que el tècnic visitant Efrén Garcia per vermella directa. Només a 5 minuts pel final del partit, Joan Sorell ha tancat el marcador anotant el 3-0 definitiu. Una victòria que dona aire a l’Alcarràs i enfonsa una mica més al ‘Sani’.

Aquesta jornada ens ha deixat una altra estrena al caseller de victòries. El Tàrrega guanya a un Viladecans que portava dues victòries consecutives. Dos gols a l’inici de la segona meitat han fet inútil la reacció dels de Raúl Paje. Jonathan feia un doblet en 5 minuts que deixava tocats als visitants, al minut 53 i al 58. Ja a falta de 5 minuts per acabar el partit, Favio retallava distàncies pel ‘Vila’ des dels 11 metres. Una primera victòria que treu als de Tàrrega de la zona de descens directa.

Moment dolç per Martorell, Sant Just i Almacelles

Partit important el que vivien avui Vilanova i Sant Just. Els locals necessitaven una victòria per sortir de la zona baixa i els visitants per enganxar-se a la zona alta. Després d’una primera meitat avorrida, ens esperava una segona apassionant i plena de gols. Al minut 50 Sergio Morgado inaugurava el marcador fent el 0-1. Tan sols 5 minuts més tard arribava la reacció dels del Garraf amb un gol d’Adrià Alonso que empatava el partit. Però els de Sant Just donarien dos cops mortals als locals amb els gols de Jan González al 69 i Sergio Morgado al 84. 1-3 en un partit amb dos equips en situacions oposades.

EFAC Almacelles, Primera Catalana
Triomf de l’EFAC Almacelles/FOTO: EFAC A.

Una altra victòria de l’Almacelles que l’enganxa a la zona alta. La d’avui contra un Catllar que comença a desinflar-se. Una primera meitat controlada pels de Lleida ha sigut suficient per endur-se els 3 punts amb un solitari gol d’Adri Fernández des del punt de penal al minut 45 del primer temps. La reacció dels del Baix Gaià ha arribat a la segona part, però no ha sigut suficient per empatar el partit. L’Almacelles es situa a la classificació i el Catllar ja frega les posicions de descens.

El Martorell s’enganxa a la part alta de la classificació amb la victòria d’aquesta jornada contra el Mollerussa. Els del Baix Llobregat es situen 4ts a la classificació per sorpresa de tothom. Un únic gol d’Adri Arenas al minut 31 ha donat la victòria als locals i els permet agafar molt aire respecte la zona baixa.

Segon KO del Martinenc

Una altra victòria pel Vista Alegre, i aquesta ha sigut contra el Martinenc. Els de Castelldefels surten del pou amb dues victòries en els últims 4 partits que els hi donen alè per respirar una mica. Un solitari gol de Joel Sánchez al minut 53 ha donat la victòria als locals. Al minut 82 el visitant Adrià Garcia ha estat expulsat amb vermella directa. La lliga es comença a estrènyer per la zona mitja baixa.

Empat a 1 d’un Valls que no acaba d’arrencar, contra el Santboià. Partit calent el viscut a ‘El Vilar’ on s’han arribat a veure 14 targetes, 3 de les quals han sigut vermelles. La primera d’aquestes l’ha vist el tècnic visitant José Manuel Alcaráz al minut 70. 10 minuts després ha sigut el davanter vallenc Joel Marigot el que ha estat expulsat. I ja al minut 88 el visitant Carlos Martínez ha seguit el mateix camí.

Els dos gols s’han viscut a la primera meitat. Xavi Fabra avançava als de l’Alt Camp des del punt de penal al minut 19. Però la reacció visitant ha arribat aviat. Juanlu empatava el partit al minut 26 fent el definitiu 1-1. El Valls es situa penúltim i necessita una victòria. Per altra banda el Santboià segueix 3r classificat.