“Molts ens feliciten a Tona, però encara no és realitat”

Quim Carandell, president de la Fundació UE Tona, no vol cantar victòria fins que no estigui en el sac i ben lligat un ascens a Tercera RFEF que se li va escapar de les mans la passada temporada, però la ciutat ja el felicita

L'equip osonenc té una afició incomparable i ja desitja festejar l'ascens // FOTO: FUE Tona

L’equip osonenc té una afició incomparable i ja desitja festejar l’ascens // FOTO: FUE Tona

@ManuelSeguraM

Carandell no oculta que “molts ens feliciten ja a Tona, però encara no és realitat”. És ben cert encara que la classificació diu que, si el seu equip guanya a l’Horta (dissabte 17h.) i el Manlleu perd a la seva casa davant el Vic, … boom!. Molts condicionals, per descomptat, encara que l’actual líder d’aquesta Primera Catalana II acumula 50 punts per 43 els de Manel Sala.

Mantenir una ratxa de 10 triomfs consecutius (11 victòries i 1 empat) és una heroïcitat encara que de poc val quan arriba la jornada 22 i un dels eterns rivals (Vic) et fica 4. Aquest KO ha estat inoblidable.

TONA MIRA A TERCERA RFEF

“No tenim cap festa preparada, ja que tampoc oblidem el final de la temporada passada enfront de la Guineueta; de veritat, no tenim res preparat, però es podria preparar”, comenta el president Quim Carandell.

Amb el regust de la inesperada caiguda a Vic –”vaig ser a vestuaris i no em sortien les paraules, va anar molt pitjor del que em podria imaginar- creu que cal oblidar dissabte passat. “Es va veure “un equip diferent i això ens va molestar a tots. Per això, tots anirem a mort’ enfront de l’Horta”, afegeix.

Quim (Tona) i Xevi (Manlleu), tots dos presidentes, pendents d'quest cap de setmana // FOTO: Q.C.
Quim (Tona) i Xevi (Manlleu), tots dos presidentes, pendents d’quest cap de setmana // FOTO: Q.C.

Carandell és optimista, però prudent: “prefereixo classificar-me com més aviat millor i, si guanyem aquest dissabte i el Manlleu cau, ja faríem alguna cosa, ja que les festes es munten ràpidament”.

NO HI HA FESTA PREPARADA, PERÒ…

Per això, el missatge passa per “la tranquil·litat i esperar que tot sigui matemàtic perquè pot passar de tot i, després de la derrota de Vic, estem conscienciats per a guanyar tots els partits que queden”.

Si el Tona supera als del Feliu i Codina i el Vic guanya a Manlleu “ens aniria molt bé, però que passi el que hagi de passar. Primer hem de guanyar nosaltres”.

El que és indubtable és que “la gent està molt animada i tothom està content per la feina que es fa; és el mateix president del Tona qui tranquil·litza “a molta gent ens felicita pel carrer perquè diu que està fet, però encara no és realitat”.