Molo, un ídol per a la banqueta del Lleida Esportiu

El club blau aposta per una de les seves majors llegendes. L’ex futbolista andalús, de 33 anys, signa per dues temporades en la seva primera experiència com a entrenador

JORDI MESTRES @jordimestres7
Molo va jugar quatre temporades al Lleida Esportiu // FOTO: Jordi Mestres

Fa unes setmanes Molo es retirava al CD Ejido. Després d’una carrera de 14 anys, deia prou. Almería, Figueres, Villarreal B, Osasuna B, Guijuelo, Lorca, Murcia, Ejido… i Lleida Esportiu. Aquest últim, el club de la seva vida. I és que és en el que ha jugat més partits (106) i on ha viscut experiències inoblidables. Tres play-off en quatre anys el van convertir en un ídol per a l’afició. Però sobretot va ser el seu caràcter el que va enlluernar a un Camp d’Esports que fins i tot li va dedicar un tifó. Des dels penals de Sevilla té un assumpte pendent a la terra ferma i torna per a resoldre’l.

L’ascens és el vell objectiu del Lleida Esportiu, que ara mateix està en hores baixes. Tres anys sense play-off és massa temps per a un club que té com a objectiu tornar al futbol professional. Dependrà de la feina de Molo, que fins ara no ha entrenat mai a cap equip a nivell amateur.

L’andalús ha signat un contracte per dues temporades amb el Lleida (2021). Temps suficient per a dotar l’equip d’un compromís que va demostrar sense excuses en la seva etapa de futbolista. Torna un referent a la terra ferma. Un ídol aterra a la banqueta del Camp d’Esports.