Molo torna a deixar el seu segell a Lleida

No és un més en la història del club de la Terra Ferma sinó tot el contrari i Molo torna a deixar el seu segell a Lleida. Segur que no serà un adéu per sempre

Acomiadament de Molo del Lleida Esporti al costat del director esportiu

Acomiadament de Molo del Lleida Esporti al costat del director esportiu Jordi Esteve // FOTO:_ Lleida Esportiu

Manuel Jesús Casas ‘Molo’ torna a deixar el seu segell a Lleida després de dues temporades al capdavant del primer equip. Segur que el d’Almeria tornarà a la Terra Ferma, segur, encara que ara com ara pes més la realitat de l’adéu.

Roda de premsa continguda i repleta d’emocions, acompanyat pel director esportiu Jordi Esteve i tot el seu cos tècnic; el ja extècnic dels blaus, que ja s’havia acomiadat per carta dels aficionats, va aclarir alguns aspectes de la seva sortida i la seva permanència en el club.

TRES FRASES

Encara que poden escoltar perfectament a través d’aquest vídeo del club la integritat de la roda de premsa, serveixin com a exemple tres frases. Tres frases de Molo a la que ha estat seva última (ara com ara) presència davant els mitjans de comunicació.

“Crec que aquesta etapa ha valgut la pena. M’he sentit molt a gust amb uns jugadors que m’ho han ficat molt fàcil els dos anys juntament amb els més que bons professionals del cos tècnic tot i les dificultats”.

Sentida carta de Mollo a l'afició del Lleida Esportiu després de dos anys en la banqueta / Twitter Molo

Sentida carta de Mollo a l’afició del Lleida Esportiu després de dos anys en la banqueta / Twitter Molo

“Hi ha hagut molta incertesa i sensacions que no hem pogut controlar i que ens ha fet anar a contrarellotge des del meu punt de vist. Segurament em sento més orgullós d’aquest segon any que del primer perquè sé que ha estat molt més complicat”.

“Si no em vaig atansar a saludar diumenge, tot i que em venia molt de gust, va ser per evitar una situació que molts estaven intentant que passés. Per respecte a la majora de l’afició del Lleida, el millor que podia fer era marxar”.

FUTUR EN JOC

L’adéu de Molo, amb 56 partits dirigits des de la banqueta del Lleida Esportiu, significa una profunda reestructuració en l’entitat. En resum: tal com va anunciar el president Albert Esteve, ja comença el futur.