Esteve prepara el nou Lleida E. sense Esteve

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, prepara el nou Lleida E. sense Esteve al capdavant. Hores després d’acabar una mala temporada, destitueix l’entrenador Molo i confirma reestructuració inclòs el seu propi càrrec

Jordi Esteve, a la llotja del Camp d'Esport de Lleida // FOTO: Jordi Echevarria
Albert Esteve, a la llotja del Camp d’Esport de Lleida // FOTO: Jordi Echevarria

Caldrà esperar a veure com se succeeixen els pròxims dies i mesos, però, ara com ara, Esteve prepara el nou Lleida E. sense Esteve. Així ho ha afirmat el president de l’entitat només hores després de confirmar la seva presència a la 2a RFEF, un fracàs esportiu important.

EL NOU LLEIDA E. D’ESTEVE

“L’objectiu de la temporada era molt clar, estar a la Primera RFEF, i no s’ha aconseguit” per tant “mai podem valorar-la positivament”, ha comentat el màxim dirigent del club.

Amb unes pèrdues de 600.000 euros sobre un pressupost d’1.500.000 i uns 1.410 abonats en nòmina, el futur es diu capitalització amb forta inversió estrangera i una nova junta de 6 persones. La primera ‘injecció’ de capital rondaria els 1,7 milions.

“El club s’ha capitalitzat, han entrat socis nous, vol dir que entraran propietaris nous, això comportarà fer una junta nova, fer un pacte de socis nous, i això comporta aportació de diners, creixement, estructures noves…”, va afegir.

Esteve va ser rotund: “He acabat una etapa. La meva opinió és no ser president, sinó que sigui una altra persona”. La nova junta hauria de decidir, segons Esteve, si accepten el pas enrere de l’actual president del club de la Terra Ferma qui aquest passat diumenge també va escoltar paraules de crítica. Conclusió: Esteve prepara el nou Lleida E. sense Esteve.

Adéu a Molo després de dues temporades de l'entrenador d'Almeria al primer equip // FOTO: Jordi Echevarria
Adéu a Molo després de dues temporades de l’entrenador d’Almeria al primer equip // FOTO: Jordi Echevarria

ADÉU A MOLO

“De mutu acord”, va afeixir Esteve després de dues temporades de l’entrenador d’Almeria al primer equip i un total de 56 partits. En resum: 22 victòries, 15 empats i 19 derrotes, segons dades de Dani Badía (Catalunya Ràdio).

Ara com ara, les úniques paraules de l’entrenador van ser pronunciades a la roda de premsa posterior al partit enfront de La Nucia del passat diumenge. “Son sis anys a l’equip, possiblement, de la meva vida; aquí he viscut tots els sentiments que es poden viure en aquesta vida i m’entristeix que la temporada acabi així”, va dir