Mollerussa espera amb les seves millors gales al Getafe

Primera eliminatòria de la Copa del Rei 2021-2022 per al club del Pla d’Urgell enfront d’un Primera com és el Getafe (21 h.) després de superar a l’ES Independent d’Eivissa a la prèvia. Els d’Alexis Pintó creuen en el miracle

El Municipal de Mollerussa aconseguirà aquest dimarts el ple (5.000 espectadors) davant el Getafe // FOTO: Dani Badía

El Municipal de Mollerussa aconseguirà aquest dimarts el ple (5.000 espectadors) davant el Getafe // FOTO: Dani Badía

Si estiguessin convençuts que el miracle no es pot aconseguir, ni saltarien al camp i per això Mollerussa espera amb les seves millors gales al Getafe. Els de la capital del Pla d’Urgell, que vénen de guanyar en un camp complicat com Viladecans (1-2), van llançats; van superar als eivissencs, van empatar enfront del Solsona i aquest passat dissabte van fer el mateix amb gol de Pol Fornies (88′).

MOLLERUSSA: EXCEL·LENT VÍDEO

Com a aperitiu a la gran jornada que ens espera en el Municipal gran posat en escena per part del publicista Ruben Larruy. Magnífic un vídeo per a l’hemeroteca que serveixi com a al·licient per a tota la plantilla.

https://twitter.com/FCJMollerussa/status/1465372344592089089?s=20

Actualment l’equip ilerdenc ocupa la novena plaça de la classificació amb 10 punts (3 victòries, 1 empat i 4 derrotes), han marcat 13 gols per 12 rebuts.

PLE ABSOLUT A MOLLERUSSA

El que sí que està garantit és el ple en el camp. El president del club del Pla d’Urgell, Jaume Vallverdú, va afirmar a Catalunya Ràdio que “el ritme de les entrades ha estat molt bo i estem molt agraïts als aficionats”.

El desig de Vallverdú passa perquè “aquest dimarts hi hagi ple absolut a l’Estadi, i poder gaudir de la festa de Mollerussa”.

ALEXIS PINTÓ

A nivell esportiu, el tècnic Alexis Pintó es mostrava així a través de l‘Instagram Live de Futbolcatalunya. ATENCIÓ (minut 8) perquè Adrià Fernández es perd l’eliminatòria ja que està confinat.

MÉS COPA DEL REI

D’altra banda, aquest dimarts també jugaran el seu primer partit de Copa del Rei Sabadell i Andorra enfront del At Sanluqueño (20.30 h.) i Náxara (18.30), respectivament.