Missatge d’Iñigo (Cornellà) a la selecció amateur

El porter del Cornellà i ex de la selecció catalana amateur envia un missatge de suport a l’equip que aquest dimarts debutarà a la Copa Regions UEFA

Campions d'Espanña a Segòvia
Campions d’España a Segòvia

Us escriu aquestes línies un jugador que des fa dos anys defensava els color de la catalana i aquest any per motius d’ascens de categoria no pot estar amb vosaltres a Moldàvia.

Aquesta setmana sereu l’enveja dels futbol català, els mitjans de comunicació al seu apartat del nostre futbol informaran de totes les qüestions relacionades amb la competició UEFA que estareu disputant a les llunyenes terres de l’est. Qualsevol jugador de 3a voldria estar on esteu vosaltres…i el que digui el contrari no estarà dient la veritat. L’experiència que esteu vivint serà inoblidable per tots vosaltres i a més us sentireu jugadors de veritat, amb tota la parafernàlia d’una competició europea. Deixareu a la família aquí durant uns dies, però sense adonar-vos estareu formant una altra, el grup de jugadors, tècnics, periodistes,...sereu una pinya i sempre tindreu un bon record de tot el gruix que formeu l’expedició.

És sense dubte una de les millors experiències que he viscut com a futbolista i això mateix és el que estic segur vivireu durant aquest dies, tindreu entrevistes, us xiularan arbitres UEFA, menjareu “diferent”, coneixereu la cultura d’un país no tan occidentalitzat, establireu relacions amb altres jugadors, amb els enviats especials, amb els encarregats de material, fisios…i tota la “família” de la qual us he parlat abans.

Ara Ucraïna és un país que ha entrat en guerra,  esteu segurs que totes les persones que vam estar a Kíev tenim un record nostàlgic d’aquells dies d’octubre del 2012, a més va ser un èxit a nivell esportiu. D’aquí a uns anys vosaltres sentireu el mateix per Moldàvia sigui qual sigui la situació, i us assemblareu a nosaltres en que passareu a la Fase Final, d’això aquí no tenim cap dubte. Encara queden jugadors que us podrien corroborar tot el que us estic explicant i la confiança que tenim en vosaltres es total.

Molta sort i a guanyar…un, dos, tres Moldàvia!!!