Millor fora que a casa… o això sembla

Set triomfs visitants per dos locals és el balanç de la 26a jornada a la Lliga Nacional Juvenil. Per a dalt, no fallen ni Damm ni Espanyol, si que ho fan Barça B i Cornellà mentre, per a baix, els quatre últims tornen a assaborir la derrota

Alegria al vestidor del Mollet després de guanyar el Barça/ FOTO: CF MOLLET

Serà més fàcil jugar fora de casa? Els resultats indiquen que és així. Dels nou partits d’aquesta 26a Jornada, vuit disputats dissabte passat, 7 van acabar amb triomf visitant mentre només dos van saber fer-ho a casa seva; es van marcar 31 gols (11 locals per 20 visitants). A falta de 8 trobades per al final de la Lliga, no hi ha res definitiu encara que els tres punts de cada cita en joc poden pesar en els minuts finals de la competició.

Per a dalt, cara per Damm (dissabte al Nou Sardenya), amb dos gols de Marc Pilar en la segona meitat i triomf, per la mínima, de l‘Espanyol B, (Guillem Anglada en el 80’). Les ‘bombes’ es van produir a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí -7è KO dels blaugrana- enfront d’una grandiosa EF Mataró (8 punts de 15 disputats en els últims 5 partits) i a Cornellà.

A propòsit d’això, el Mollet guanyava 2-3 al Municipal de Cornellà, tota una gesta. Sisè triomf fora dels Germans Gonzalvo de la mà de Dídac Vidal amb una diana de Marc Montero (80’) que certificava una gran victòria en la segona part. Els verds portaven 9 jornades (7 triomfs per 2 empats) invictes després de caure en el seu estadi davant la Damm.

ATENCIÓ AL TRIO

A més dels citats triomfs, val la pena detenir-se en els triomfs del Sabadell, a Can Jofresa, amb tres gols, dos de penal, que van solucionar Antonio García de Dios, pels arlequinats, i el pitxitxi, Enric Vega, que va anotar de penal, pels locals. Aquesta relliscada la va aprofitar la Unificació Bellvitge per igualar en la classificació; quart triomf sobre 5 partits dels de Bellvitge gràcies als punts d’Albert i Valldosera en la segona meitat. I, finalment, cop importantíssim del Reus Deportiu enfront de Cambrils que deixa als roig-i-negres un punt per sobre de la salvació.

PER A BAIX, TOT SEGUEIX MALAMENT

La creu de la jornada la van viure els quatre d’abaix, a part d’un Manresa que no guanya des del passat 24 de gener. Aquest triomf davant els cervesers han arribat seguits de 4 empats i 3 derrotes.

A la zona perillosíssima de la taula, Europa és el primer de la llista. Els de Fran Bea acumulen 6 jornades sense guanyar (un empat per cinc derrotes) mentre que el Prat, amb dos punts menys, compta amb 8 sense una alegria absoluta (5 empats i 3 KO). Més lluny queda el Cambrils Unió i, per descomptat, l’habitual cuer, EF Gironès Sàbat, amb 12 punts.