Miguel i Erik Pérez, de Viladecans a la Montañesa

MERCAT PRIMERA CATALANA – El migcampista Miguel Ángel Sanvidal i l’extrem Érik Pérez són dues de les primeres incorporacions de la Montañesa de Dani Andreu de cara a la temporada vinent

Miguel Ángel Sanvidal, amb la seva nova samareta // FOTO: CF MONTAÑESA
Miguel Ángel Sanvidal, amb la seva nova samareta // FOTO: CF MONTAÑESA

Un dels equips que està fent feina grossa preparant l’equip de la temporada 2019-2020 és la Montañesa. El director esportiu, Pedro García, i l’entrenador, Dani Andreu s’han posat les piles amb altes, baixes i els primers fitxatges. Un d’ells, confirmat aquest dilluns, és el de Miguel, ex del Viladecans, qui es retrobarà a la Via Júlia amb l’extrem Érik Pérez.

Miguel tanca una etapa de 13 anys al club del Baix Llobregat i s’ha acomiadat amb un emotiu text penjat al seu perfil de Twitter, on reconeix que marxar de Viladecans “ha estat una decisió difícil per l’amor que tinc a aquest club, però crec que és el millor per a mi”.

Fins a les 16.00 hores d’aquest dilluns –el mercat canvia constantment i s’anuncien novetats a hores intempestives, si convé-. La Montañesa comptava amb 14 efectius confirmats de cara a la nova temporada. Miguel i Érik Pérez canvien el blanc-i-vermell els de Raúl Paje pel groc-i-negre dels de Nou Barris.

Consulteu aquí la taula del mercat de Primera Catalana