Michu, ‘el ball de l’esperança’ del Sants de Lossio

Pau Celma ‘Michu’ porta 8 partits convocats per part de Tito Lossio, tècnic de la UE Sants, 7 com a titular i només 1 suplència i 4 gols. Els seus gols a Figueres es van traduir en ‘el ball de l’esperança’ del Sants de Lossio

El tècnic de la UE Sants, Tito Lossio, ha trobat en Michu a un bon golejador // FOTO: @Mark_Splash
El tècnic de la UE Sants, Tito Lossio, ha trobat en Michu a un bon golejador // FOTO: @Mark_Splash

@ManuelSeguraM

Amb només 19 anys -el pròxim 24 de març li cau la vintena-, Pau Celma Flores ‘Michu’ compleix la seva primera temporada en el Sants i ja ès el protagonista del ‘ball de l’esperança’ del Sants de Lossio. El seu ascens ha estat directe des del juvenil C perquè les necessitats són evidents.

Amb només 8 convocatòries del primer equip, aquest jove davanter ja acumula 7 titularitats i 3 gols (Sant Andreu i Figueres, 2). Pau Celma ‘Michu’ –per la seva semblança física amb el golejador del Rayo i Swansea– apunta bones maneres.

MICHU I ‘MIRA QUI BALLA’

Ho va fer front a la UE Sant Andreu i ho va repetir dues vegades aquest passat diumenge a Figueres. Va sortir en el 46′, va marcar el seu primer gol 10′ després, va tornar a superar a Andrés en el 75′ i amb el seu ball exposava una immensa alegria.

“Així ballem amb un amic quan anem de festa encara que sóc dels quals em cuido molt“, comenta sorprès. Aquest barceloní , que es va iniciar en el Collblanc-Sants, va passar per L’Hospitalet i des d'”infantil de segon any” es va comprometre amb la UE Sants.

“Estic molt content, clar, com tots els companys i el tècnic. És senyal que ens salvarem, ningú ha dubtat mai que ho aconseguirem”, afirma com a resultat de diverses preguntes.

“És la primera entrevista que em fan” admet amb simpatia aquest juvenil amb molt de recorregut per davant.

TITO DEMANA SERENITAT I CAP

Tito Lossio coneix millor que ningú a Michu perquè ho va tenir en el seu primer any de juvenil i li ha seguit molt a prop.

Per aixó diu que “tant de bo pogués ballar dues o tres vegades cada diumenge si és conseqüència d’un gol”, ens compta Tito Lossio, tècnic blanc i verd.

Només 19 anys contemplen al jove davanter blanc i verd, Michu // FOTO: UE Sants
Només 19 anys contemplen al jove davanter blanc i verd, Michu // FOTO: UE Sants

Segons Lossio, “enguany és molt dur amb sis descensos, hi ha equips molt forts i amb gran pressupost; ara es tracta de sumar el màxim de punts possibles”.

Així ho defineix el seu tècnic: “Genera moltes possibilitats, té un bon un contra un, és ràpid en primeres accions i execucions i ha de treballar molt encara”.

Atenció, doncs, a aquest Sants (novè, 17 punts) i als tres partits que queden per a acabar aquesta primera fase perquè rebran a Peralada i Banyoles i la seva única sortida serà Horta (21a).