Messi també sap que el Manresa és semifinalista

Dos triomfs del Manresa enfront del Figueres i Cerdanyola donen la classificació a semifinals als de Ferran Costa, el mateix dia que Messi és ‘va colar’ als Històrics. El dissabte espera el Sant Andreu

Noah Baffoe va marcar l'últim gol de la jornada // FOTO: Històrics
Noah Baffoe va marcar l’últim gol de la jornada // FOTO: Històrics

PREMSA HISTÒRICS

El Manresa de Ferran Costa ha guanyat i disputarà les semifinals dels Històrics al Sant Andreu, el mateix dia que es va conèixer l’adéu de Messi. Entretinguda jornada al Guinardó i a al·licient a la graderia amb l’adéu de l’argentí. Leo també sap que els del Congost van guanyar al Figueres (2-1) i al Cerdanyola (1-0) pel que continuen ferms.

Gran imatge del CE Manresa, ja que, mentre que en el primer partit va haver de remuntar, en el segon davant els verds van saber controlar sempre la situació.

MESSI I EL MANRESA 2-1 FIGUERES

El primer duel enfrontava a dos debutants de l’Històrics, i per tant hi havia moltes ganes de veure un matx que aquesta temporada també es veurà a Tercera. Ha estat un duel vistós, amb gols, i amb moltes combinacions en atac, on el Figueres ha colpejat primer i el Manresa ha remuntat.

Els de Moisés Hurtado s’han avançat amb un gol en pròpia porta d’Amantini al minut 22. I el mateix Amantani s’ha refet empatant el partit en una acció d’estratègia al minut 34. Javi López, també de cap, ha capgirat el marcador(2-1, m.37) en tres minuts de bogeria manresana. Alhora es ‘colava’ Messi al Guinardó com a gran ‘bomba’ informativa.

La primera alegria va ser per al Figueres de Hurtado, però li va servir per poc // FOTO: Històrics

L’equip de Ferran Costa ha mantingut el resultat amb una molt bona impressió i ha donat un gran pas cap a les semifinals, mentre que el Figueres tot i el gol inicial no ha vist premiat el seu bon partit.

Fitxa tècnica:

2 – CE Manresa: Pulido, Amantini (c), Iglesias (Aleix Díaz), Putxi, Pau Darbra, Nil Garrido (Alex Sánchez), Noah, Juli Serrano (De Sande), Uri Pérez (Biel Rodríguez), Javi López i Moha Djitte

1 – UE Figueres: Jaime, Marco, Pol Bastidas (c), Congost, Bosque, Alan, Dani Gómez, Nidhal, Harry, Suaibo i Lluc

Gols: 0-1, Amantini (p.p) (m.22) 1-1, Amantini (m.34). 2-1, Javi López (m.37).

Àrbitre: Aguayo Prieto . Groga a Bosque.

CERDANYOLA 1-0 FIGUERES

El segon partit de la jornada presentava el nou projecte del Cerdanyola de Toni Carrillo, després de l’Històric ascens a 2a RFEF. Els verds han dominat el partit contra el Figueres, tot i que han gaudit de poques ocasions per moure el marcador.

De fet, no ha estat fins al minut 34 quan els del Vallès s’han pogut avançar, amb un gol del migcampista Pitu Plazuelo que ha ajustat un xut que ha sorprès el porter figuerenc Mario.

El Cerdanyola, nou equip de la 2aRFEF, va lluitar fins al final tot i les baixes // FOTO: Històrics

En el tram final del matx, amb un Figueres més obert, Cande ha pogut sentenciar, però el seu xut ha marxar per sobre el travesser. El Cerdanyola no ha patit pel triomf i el Figueres s’ha acomiadat del Torneig amb dues derrotes per la mínima.

1 – Cerdanyola FC: Álex Lazaro, Dani Martí (c), Juan Carlos Oliver, Ángel Pomar, Pitu, Cande, Servetti, Nils, Kevin, Aschalo i Varese

0 – UE Figueres: Mario, Marco (Pere Espuña), Raúl, Joel Arimany, Rami, Montoro, Iván, Carlos, Urri, José i Serge.

Àrbitre: Jordi Delgado

Gols: 1-0, Pitu Plazuelo (m.34)

CERDANYOLA 0-1 MANRESA

Amb els resultats anteriors, el tercer partit ha definit el darrer semifinalista de l’Històrics. Al Cerdanyola només li valia la victòria, mentre que el Manresa amb un empat en tenia prou per estar entre els quatre millors.

Amb aquesta premissa, el Cerdanyola ha sortit fort i en el minut 5 ha tingut la primera ocasió, Aliaga, de falta, ha fet lluir Pulido. Passaven els minuts i el Manresa es mantenia ferm en el seu pla, fort en defensa i buscant la velocitat dels seus davanters.

Bona impressió dels manresans en el seu duel davant el Cerdanyola de Carrillo // FOTO: Històrics

Al minut 38, el Manresa ha deixat pràcticament el partit amb el gol de Noah, que ha batut amb un xut ras i creuat a Álex Lázaro (0-1). En el seu debut, el Manresa accedeix a les semifinals de forma totalment merescuda.

0 – Cerdanyola FC: Álex, Dani Martí, Adrien, Rubén, Sosa, Servetti (Cande, Pitu), Aliaga, Mario, Nils, Pinto i Hugo

1 – CE Manresa: Pulido, Amantini, Iglesias, Putxi, Álex, Nil, Uri (Mellado), Biel (Noah), Javi López (Darbra), Aleix (Eloy) i Moha

Àrbitre: Teruel Soler

Gols: 0-1, Noah m.38.