Màxima preocupació a Les Franqueses

Amb 15 casos de coronavirus en el primer equip de Les Franqueses, el conjunt vallesà afronta amb la lògica preocupació el present i futur. Aquest passat cap de setmana van ajornar el partit en La Verneda i ara arriba Parets

Els vallesans de Manolo Parralo pateixen el coronavirus d’una manera múltiple a la seva plantilla // FOTO: Les Franqueses-Sancho

REDACCIÓ

El tècnic Manolo Parralo ha mostrat la seva natural preocupació a Mundo Deportivo donats els 15 casos de coronavirus existents en el primer equip de Les Franqueses. 14 futbolistes i el preparador de porters estan KO.

“Tenim 15 integrants de la plantilla que han donat positiu: 14 jugadors i el preparador de porters. Pensem que és arran del partit a Sant Cugat (segon partit de Lliga), ja que l’onze titular està contagiat.. Hi ha molts dels meus futbolistes que ho estan passant molt malament”, diu Manolo Parralo

L’entrenador admet que “ens han marcat un protocol que intentem seguir rigorosament, però va pensar que és molt aviat per competir. Calç tenir en compte primer la salut, la família i els llocs de treball. Els mesuris que s’han adoptat són poques”.

El conjunt vallesà hauria de disputar aquest pròxim cap de setmana el partit corresponent a la tercera jornada de Primera Catalana (Grup 1) a Parets del Vallès. Ara com ara, i una vegada passats els dos primers cap de setmana d’Octubre en la competició, aquesta categoria porta un total de quatre trobades ajornades.

Tot va començar amb el Can Vidalet-Tàrrega (1Cat2) en la primera jornada mentre que en la segona ja va pujar la xifra a tres amb el Tàrrega-Martinenc, Gandesa- Vista Alegre (1aCat2) i l’esmentat Júpiter- Les Franqueses (1Cat1)

El total, ara com ara, dels partits afectats per la COVID-19 se situa a 3 de Primera Catalana, 2 a Segona Catalana i 19 a Tercera Catalana.

Augmenta la preocupació i augmenta el nerviosisme alhora que també cal reiterar la petició de màxima atenció per a prevenir situacions greus.