Mata acaba amb el somni coper del Mollerussa

Un hat trick de Jaime Mata va ser determinant per al triomf del Getafe davant un Mollerussa que es va avançar en el marcador i que va lluitar moltíssim. L’èxit ja estava aconseguit i ara toca la Lliga, toca el Vilanova

4.500 espectadors al Municipal de Mollerussa van animar sempre al seu equip // FOTO: Dani Badía

No va poder ser i menys si Jaime Mata anota un hat trick (dos gols en cinc minuts), però el Mollerussa va complir amb escreix en la seva cita copera. Més de 4.500 espectadors van presenciar un duel amb dues parts molt diferenciades perquè el gol inicial de Putxi (3′) va convidar ràpidament a tothom. En la segona meitat tots vam tornar a la realitat.

GOL DE PUTXI PER AL MOLLERUSSA

La il·lusió dels 4.500 espectadors van animar als locals que van sortir per totes enfront d’un rival molt ben posicionat i amb la paciència necessària per a anar guanyant terreny. No obstant això, el primer cop va ser per als ilerdencs amb golàs de l’habitual Putxi (3′) en aprofitar una recepció dins de l’àrea i superar, entre les cames, al porter Yáñez.

La bogeria es va instal·lar al camp per part local encara que aviat es va rebaixar l’optimisme amb gol, de penal, de Jaime Mata després de caure derrocat innocentment per Sasha. Era el minut 18 i ja s’havien vist dos gols.

A partir d’aquí, poc més. Respecte, control, deixar passar els minuts i ‘recital’ de Florentino al centre del camp que el col·legiat canari Hernández Hernández va permetre.

MATA, ‘MATADOR’

Els sis primers minuts de la segona meitat van ser letals. Tot va començar amb el segon penal comès per Pau encara que la situació de Sandro convidava al fora de joc. No va anar així i va caure l’1-2 i l’inici de la fi.

Panoràmica per a la història del Mollerussa en la Copa del Rei davant el Getafe // FOTO: CFJ Mollerussa

En el 57, tercer de Mata davant una indecisió de Kiko i en el 58, rebot i gol per al exazulgrana Sandro. Massa càstig per a un Mollerussa desconcertat perquè no ho mereixien.

D’aquí al final només es van donar males notícies amb el quart de Poveda, una vermella a Trota i 4 minuts de joc aturat en queixar-se un assistent d’alguna acció des de la graderia que ja destacarà l’acta.

Va acabar el somni de la Copa del Rei per al Mollerussa i es reprèn una Lliga molt interessant aquest pròxim diumenge davant el líder, Vilanova

FITXA TÈCNICA

MOLLERUSSA

Pau Bosch, Fabregat (Modol 78’), Kiko, Joan Martí, Guillem Porta (Totti 73’) , Baron , Jofre, Putxi (Douba 79’), Delgado (Franki 60’), Trota i Sasha.

GETAFE

Yáñez, Cabaco, Nyon, Florentino, Algobia (Totti 84’), Mata (Pablo 72’), Macías (Sandro 23’), J. Sila, Darío, Iglesias i Kofi

ARBITRE: Hernández Hernández (Las Palmas). Groga a Fabregat 36’, Graells 63’, Barón 90’ / Kofi 49’. Vermella a Trota (88’)

GOLS: 1-0 3’ Putxi; 1-1, 18’ Mata p.; 1-2 52’ Mata p., 1-3 57’ Mata; 1-4 59’ Sandro; 1-5 75’ Darío Poveda

CAMP: Municipal. 4.500 espectadors