Martinenc, San Cristóbal … o els dos

Aquest proper diumenge, amb horari unificat (17 h.), acabarà la fase regular de 1a Catalana. En el Grup II no hi ha campió i, encara que porta avantatge d’un punt el Martinenc pel que fa al San Cristóbal, podrien pujar els dos

El Martinenc no ho tindrà fàcil a Viladecans/ FOTO: SANDRA VERICAT

Cert que val més fer els deures i comptar només amb el resultat d’un mateix encara que tampoc val la pena oblidar que, si Llagostera se salva i l’Espanyol B puja a Segona B, podrien pujar tant els ‘diables vermells’ com els ‘parroquians’.

Ara per ara, el Martinenc porta avantatge d’un punt i compta amb gol average favorable pel que fa al San Cristóbal; els de Miguel López han de visitar el Municipal de Viladecans i allà els de Raúl Paje només han cedit 16 dels 48 punts disputats. És més, dels 30 gols encaixats, 13 han estat en el seu camp.

Els del Guinardó arriben com a equip menys golejat de la categoria (23) i amb 13 partits consecutius sense conèixer la derrota. Des del passat 18 de febrer (Borges Blanques) no saben el que és perdre i desitgen tancar el campionat amb un ascens directe gloriós.

 D’altra banda, els d‘Oliver Ballabriga, amb dos KO en els seus últims 5 partits, esperen una mínima relliscada del Martinenc per ficar-se en aquesta primera posició que culminaria una temporada espectacular. Això si guanyen a Can Vinader on els d’Eloy Martínez han comptabilitzat 23 punts dels 48 jugats. Els ‘parroquians’ compten amb el seu pitxitxi, Aitor García (15 gols) amb ganes encara que li resultarà gairebé impossible acostar-se més a Roland Garros (Martinenc, 19), i Adrián Fernández (Balaguer, 19).

El San Cristóbal confía en les seves possibilitats/ FOTO: CP SAN CRISTÓBAL
Tant Viladecans com Vista Alegre arriben amb tots els seus deures fets encara que la sana ambició dels seus tècnics assegura espectacle i gran emoció aquest diumenge.