Mark Taiwo, l”Edgar Davids’ del Vilaseca

El capità del Vila-seca juvenil, Mark Taiwo, va brillar aquest passat diumenge en el partit enfront de la UE Sants. Més d’un va pensar que era l’ex jugador del FCBarcelona Edgar Davids, el ‘Pitbull’ de Surinam. Al Camp Nou ningú l’oblida

Mark Taiwo no coneix l'ex-blaugrana Edgar Davids, però sap qui és i les seves famoses ulleres // FOTO:Emilio Sánchez
Mark Taiwo no coneix l’ex-blaugrana Edgar Davids, però sap qui és i les seves famoses ulleres // FOTO: Emilio Sánchez

Mark Nallen Ayomide Adeyi Taiwo, o més directe, Mark Taiwo va sorprendre aquest passat diumenge a L’Energia. El migcampista americà (“de Virgínia“), capità del Vila-seca juvenil, va dirigir l’orquestra del tècnic David Cuéllar i es va emportar el triomf per 0-2. Les seves ulleres van recordar a un crack del FC Barcelona, el ‘Pitbull de Surinam’ Edgar Davids, en el 2004.

Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, Inter, Tottenham i Barnet van ser els equips de Davids a qui les seves inseparables ulleres i el seu pèl embullat sempre li van acompanyar. “Sí que ho recordo” comenta Mark amb un somriure espectacular sense caure en què ell tindria 4 anys quan l’holandès enlluernava.

UNES ULLERES ATRACTIVES

Però Mark Taiwo no porta aquestes ulleres ni per homenatge a Edgar Davids ni per estètica sinó per a “veure millor des de lluny. Porto ja cinc anys jugant amb ulleres i em van molt bé”. No dubta a afirmar-ho, ja que les necessita i li van d’allò més bé. El capità del Vila-seca, que en el 2019 va arribar al club, ha trigat molt poc a entrar el primer juvenil. Té classe per a regalar.

“Jo sóc dretà i els meus ídols són Kaká i De Jong“, comenta mentre tornava a casa aquest passat diumenge en autocar. Tecnifutbol Acadèmia controla i guia els seus passos i li aconsella sobre el seu present i futur

El partit contra la UE Sants a L'Energia ha descobert el partit nord-americà Mark Taiwo // FOTO: Emilio Sánchez
El partit contra la UE Sants a L’Energia, amb el nord-americà Mark Taiwo de capità // FOTO: Emilio Sánchez

“Com a persona és un líder, un jugador que contagia energia i ganes de fer bé les coses”, ens assenyala el seu tècnic Cuéllar. No obstant això, aquests elogis els podria comentar qualsevol membre de l’equip.

‘EL CAVALL’ DE MARK TAIWO

“Faré qualsevol cosa pel meu equip. Com a eix, el meu treball és ajudar als meus i facilitar-los el treball, això és el que haig de fer. Deixo tot en el camp i joc amb tot el meu cor i passió”. Així es defineix aquest migcampista que desitja arribar lluny en el món del futbol.

No sols es tracta d'”un jugador que sempre fa costat als meus companys i encoratja al meu equip” sinó que “també sóc molt físic: Ús la meva força per a beneficiar a l’equip, robar pilotes de l’oponent i donar-los-hi al meu equip, aquest és el meu treball”

Fora del camp es defineix “com un noi molt simpàtic, però quan entro al camp canvio el meu xip i sóc una persona completament diferent. Els meus companys i entrenadors es refereixen a mi com ‘la màquina’ o ‘el cavall’ i fins i tot ‘la pantera negra‘ perquè sóc un jugador que mai deixa de funcionar”, conclou.