Marc Martínez acosta més a la glòria al Manresa

Un gol de Marc Martínez en el minut 88 deixa al CE Manresa com a líder de la 3RFEF5, amb 2 punts d’avantatge i 1 partit menys respecte a la UE Olot i invictes lluny del Congost després de 14 partits disputats

Un gol de Marc Martínez en el 88 va decidir l'empat final a Montilivi // FOTO: Jordi Mestres
Un gol de Marc Martínez en el 88 va decidir l’empat final a Montilivi // FOTO: Jordi Mestres

Una volea del migcampista de Navarcles, Marc Martínez, va igualar a dos gols el partit ajornat de la 3RFEF5 (jornada 26) entre Girona B i Manresa. Aquest empat deixa als de Ferran Costa al cap de la classificació mancant 4 partits per als bagencs mentre que el seu immediat rival (Olot) només té 3. Així les coses, atenció al pròxim cap de setmana, ja que, mentre el líder espera a la Guineueta, els segons esperen al Sant Andreu.

Aquest calendari convida potser a un Manresa que es manté invicte lluny de casa seva, circumstància espectacular amb 7 triomfs i 7 empats a part de mantenir-se com a equip menys golejat (19).

GOLÀS DE MARC MARTÍNEZ

La tarda no va poder començar millor, ja que Javi López (suma 10) va posar per davant als seus sobre la mitja hora de joc. Aquest gol va tranquil·litzar els ànims d’un conjunt decidit a pujar de manera directa quan pocs podien pensar en aquest fet. És més, malament es va posar quan Putxi va anotar en pròpia porta (28′) i el japonès Shi (43′) va aconseguir superar a un Pulido molt encertat.

En la segona part va poder més el temor a perdre que la iniciativa local per reforçar el seu triomf i el premi a l’esforç va arribar. Costa va fer canvis i li va sortir de meravella perquè Marc Martínez, amb mitja hora de joc, va aconseguir golejar enfront de Jonathan Morilla. Era el minut 88 i s’havia obtingut un empat d’or.

D’aquesta manera, el Manresa queda com a líder, amb 2 punts d’avantatge sobre l’Olot, 4 sobre el San Cristóbal, 5 sobre el filial gironí i 7 sobre el Sant Andreu. Queda rebre a la Guineueta i Peralada i viatjar a Granollers i, finalment, L’Hospitalet; per contra, l’Olot tindrà al Municipal a Sant Andreu i Vilassar i només els queda desplaçar-se a L’Energia

FITXA TÈCNICA

GIRONA B-2

J.Morilla, Monju, Suli, Àlex Sala, Pau Víctor Sauret 84’), Gabri, Shi (Dawda 75’<9, Artero (Faja 84’), Biel Farrés,J. Roca i Unai Hernández (Ureña 64’)

MANRESA-2

Pulido, Moha, Putxi, Pele, Uri Pérez (Âlex Iglesias 58’), Javi López, Nil Garrido V. Rodríguez 90’), Noah (Marc Cuello 90’), Pau Darbra (Biel 58’), Sureda (Marc Martínez 58’) i Salva

ARBITRE: A.Aguayo Prieto (Barcelona). Grogues a Monjo, Pau Víctor, Roca / Pelegrín

GOLS: 0-1 12`Javi López; 1-1 43’ Putxi p.p.. 2-1, 43’ Shi; 2-2, Marc Martínez (88’)