Manresa i Pobla Mafumet avassallen a domicili

Només quatre punts separen al líder (Olot) del sisè classificat (L’Hospitalet) després d’un cap de setmana espectacular amb dues golejades (0-4), a Olot i Vilafranca, com a detall de la màxima igualtat d’aquesta categoria

Un marcador per a la història del CE Manresa en un camp dificilíssim com Vilafranca // FOTO: Canal Taronja

Deu partits han tingut 4 gols com a protagonistes al llarg d’aquesta Lliga i en 4 ocasions la diferència ha estat de 4-0 amb especial participació per a la Pobla de Mafumet, ja que ha repetit golejada en dos partits. El 0-4 d’Olot i de Vilafranca manté el dur pols en la zona alta de la classificació.

Amb 3 triomfs locals, 1 empat i 4 victòries a domicili, després de 24 gols anotats (15 visitants/ 9 locals), aquesta 23a Jornada de la 3RFEF no sols presenta escandaloses golejades sinó també una lluita interessant per veure les places de descens.

POBLA M. I MANRESA ARRASEN

La primera gran sorpresa es va veure a Olot en un dissabte inhabitual i amb festa solidària perquè l’entitat garrotxina es va sumar a la ‘jornada amb ulleres de realitat millorada‘ per iniciativa de la Fundació Bosch.

Al camp Municipal d’Olot va ser una autèntica sorpresa enfront d’una Pobla de Mafumet extraordinària que va provocar una dura crítica del tècnic local Albert Carbó (veure resum)

Aquest 0-4 final de la Pobla és el mateix del Municipal de Vilafranca amb un Manresa molt fort que lluny del Congost es manté invicte després d’11 partits. La derrota enfront de la UE Castelldefels ha fet reaccionar als de Ferran Costa perquè ja guanyava per tres gols en el minut 35.

Noah Baffoe (9′), Javi López i Uri Pérez (35′) enfonsaven als d’Ivan Moreno que va intentar remuntar amb relleus en el descans, però només va aconseguir el 0-4 final per Moha (78′). Greu situació la vilafranquina que no guanya des del passat 16 de desembre (jornada 16; 2 empats i 4 derrotes) i amb lesionats d’importància.

NOU HIMNE I NOU ESCUT

Atenció a aquest diumenge 13 de febrer perquè el CE L’Hospitalet ha estrenat nou himne i nou escut per decisió dels seus socis després de 65 anys d’història. Això ho va viure la parròquia riberenca amb nou triomf gràcies als gols de Miquel Ripoll (5′) i del clàssic penal de Canario (83′).

Mentrestant, la UE Sant Andreu va sumar el seu sisè triomf al Narcís Sala (20 de 30) enfront d’un Ascó que seguirà com a cuer del grup. La mala sort de Cuenca (44′) va avançar als quadribarrats, Albertito (52’0) va posar el 2-0, va retallar Baaqi (65′) i va celebrar Noguera (91′).

REACCIONA EL GIRONA B

Qui va saber reaccionar a punt va ser el Girona B després d’un empat i dues derrotes consecutives. Els d‘Axel Vizuete van encaixar el gol local de Fran Orellana (13′), però Víctor Delgado (20′) va igualar. Ja en la segona part van saber decidir Artero (51′) i Dawda (89′). Aquesta pròxima setmana el filial rep als del Penedès.

DECIDEIXEN MARC MEDINA i MARIO CANTÍ

A la tarda, a Peralada, els d‘Héctor Simón van suar per a superar a un renascut Granollers i ho va fer amb un gol de Marc Medina. Va entrar en el minut 55 i mitja hora després va anotar per a alegria xampanyera i per a seguir entre els triats després de sis jornades invicte.

Aquest encert de Marc Medina va ser idèntic al de Mario Cantí per al San Cristóbal a la seva visita al Xevi Ramon de Vilassar. Partit entretingut i igualat i decidit per als parroquians en la seva sisena alegria lluny de Ca N’Anglada on ja han aconseguit 23 sobre 33 punts en joc. Tercera derrota marinera en els quatre últims partits.

UN EMPAT D’OR A L’ENERGIA

Finalment, un empat, només un empat en aquest cap de setmana en un dels millors partits a L’Energia. Va començar l’últim i va acabar com va començar però amb quatre gols repartits.

Aquest empat a dos va ser la conseqüència de dues remuntades locals perquè primer va c ol·locar Montalbán  una vaselina perfecta (40′); va empatar Raúl Martínez (62‘) sense oposició, va tornar a avançar als colomencs Molins (72′), però una gran acció de Carmona (83′) va ser definitiu.