Albert Carbó: “Hem fet el ridícul”

Duríssimes declaracions d’Albert Carbó, tècnic de la UE Olot, i d’alguns futbolistes després d’un 0-4 rotund favorable a una Pobla Mafumet sensacional

El tècnic figuerenc Albert Carbó admet el seu disgustro tremend pel paper del seu equip // FOTO: UE Olot
El tècnic figuerenc Albert Carbó admet el seu disgustro tremend pel paper del seu equip // FOTO: UE Olot

Ho ha dit Albert Carbó, entrenador de la UE Olot: “Penso que tenim una plantilla amb un potencial enorme, però no podem sortir amb aquest punt de relaxació. Estem tocats, avui hem fet el ridícul”.

Més clar no ha pogut manifestar-se el màxim responsable –”tinc part de culpa i em toca buscar solucions”-. I, encara que els garrotxins no perdran la seva condició de líder de la 3RFEF5, aquest KO (0-4, Pobla Mafumet) els fa molt mal.

CARBÓ ASSUMEIX LA RESPONSABILITAT

Sense el concurs del Pitxitxi sancionat Sergi Arranz, la UEO va pensar més en el dimecres davant el Figueres que en el compromís d’aquesta finalitat de setmana.

“Entris al partit amb una intensitat que no pots sortir. És un cop molt dur amb una primera part per oblidar”, va afegir un incrèdul entrenador després de la seva segona derrota a casa. Els locals, que no queien des d’un llunyà 24 d’octubre a Santa Coloma, i que encara no havien oblidat el 0-1 de Montilivi, van ser estomacats.

Una freflexío dels futbolistes, Eric Vilanova: “No pot tornar a passar la plantofada que ens han donat, defensem la samarreta d’un club que no s’ho mereix”.

La imatge és espectacular i reflecteix el disgust de l'encara líder de la 3RFEF5 // FOTO: UE Olot
La imatge és espectacular i reflecteix el disgust de l’encara líder de la 3RFEF5 // FOTO: UE Olot

LA POBLA NOMÉS NECESSITA 20′

Mentre Carbó assumia la seva responsabilitat per la ‘pallissa’, el tècnic visitant Adolfo Baines (segona victòria a domicili) estava eufòric. “Hem fet un partidàs, estic molt content per la victòria i sobretot per la manera. Estem encantats del rendiment dels jugadors”, va declarar.

Valverde (3′ i 13′), i Marc Alvarez (20′), van destrossar el somni garrotxí i va poder ser major el disgust si Rueda no hagués estavellat un xut al pal. És més, Fidel Rey va arrodonir la festa en el 77′.

Carbó va donar entrada a Eloi Amagat, Xumetra, Marc Pijoan, Moha i Bigas en la segona meitat, però tot estava decidit i el 0-4 va caure com un gerro d’aigua freda.

Aquest dimecres, la UEO podrà esmenar aquest greu error a Vilatenim on espera un Figueres necessitat de punts.