Manel Sala s’acomiada amb ascens del Manresa

Diumenge inoblidable per al CE Manresa amb el seu retorn a Tercera Divisió i amb l’adéu a un històric del futbol català com és Manel Sala, proper tècnic del Manlleu

Manresa, Manel Sala
Adéu a un gran com és Manel Sala/FOTO: Gentilesa Xiulet Final

L’estadi ZEM del Congost ha viscut aquesta tarda de diumenge un partit vibrant i això que va acabar com va començar, sense gols. Però en aquesta ocasió, la renda que va obtenir el Manresa en la seva visita a Riudarenes amb gol del seu PitxitxiNoah Baffoe, va ser suficient per a tornar a Tercera Divisió.

Explosió de felicitat per part dels jugadors que dirigeix Andreu Peralta i d’una afició que va donar suport moltíssim.

El xoc va començar amb esglai originat per un tret gironí al pal de la porteria defensada per Pol Busquets (8) mentre que Noah era marcat amb fermesa per part d’un Girona B que va ser, a poc a poc, atacant més. Esglai gran per als jugadors locals, ja que es va anul·lar un gol per fora de joc (58) als dAxel Vizuete i després (90) un altre que va provocar nombroses protestes. I, a més, un altre pal gironí en el 94!!!. Increible, però així és el futbol i el Manresa torna a Tercera el mateix dia que el gran Manel Sala posa punt final a una brillant carrera; aquesta vegada no va marcar, va jugar 19 i va penjar les botes. Felicitats!!!