Mal inici per al juvenil de l’Espanyol

No esperava el RCD Espanyol la segona meitat que van viure a Mallorca. Caure a l’illa era una possibilitat, però amb el 0-2 els de David Gallego es van veure sorpresos. Els nouvinguts tampoc van guanyar

L'Espanyol va perdre a Mallorca / FOTO: FUTBOLBALEAR
L’Espanyol va perdre a Mallorca / FOTO: FUTBOLBALEAR

El curs passat van ser dues derrotes en tot el campionat, una d’elles precisament davant el Real Mallorca a la Ciutat Esportiva i la segona en la CE Joan Gamper. Però aquesta primera jornada de campionat 2015-2016, encara que possible, no era esperada i menys com es va desenvolupar el xoc. Javi Puado i Ribas van col·locar el 0-2,però en set minuts letals van remuntar els vermellons. I, a més, ‘van matar’ en el 91’ gràcies a Castells. Segur que serà només un contratemps en la temporada blanc-i-blava.

D’altra banda, va debutar Gabri al capdavant del FC Barcelona i ho va fer amb victòria. Triomf ampli enfront de La Salle (4-0) i amb Europa molt a prop.

En la resta d’aquesta primera jornada no va haver-hi sorpreses. 2 victòries visitants, 1empat (Girona/Nàstic) i 5 victòries locals va ser el balanç general amb un total de 22 gols anotats. En quant als recentment ascendits, el Sant Andreu de Rubén García va caure per la mínima davant l’Ebro mentre els de Robert Vila no van passar del 1-1 enfront dels de Manuel Cazorla.

La setmana vinent caldrà tenir atenció especial als partits Sant Andreu-Cornellà, Damm-Mallorca i Stadium-Girona.

Menys gols en LNJ

Segona jornada en la Lliga Nacional i només Sabadell, Damm B i Jàbac Can Jofresa han sumat els sis punts jugats. És solament un detall en una segona jornada amb 24 gols marcats – 7 menys que en la 1a- per a un balanç de 5 victòries locals, 1empat (entre Europa i Mollet) i 3 victòries visitants (dues més que la primera)