Luri Sorroche renuncia al Vilanova

Luri Sorroche no s’estrenarà en la banqueta del CF Vilanova “per no haver notat confiança” en una junta directiva que justifica l’adéu “per assumptes personals”. Ja hi ha substitut: Xavi Vilagut

Luri Sorroche ho ha tingut molt clar i no dirigirà el Vilanova // FOTO: Twitter L.S.
Luri Sorroche ho ha tingut molt clar i no dirigirà el Vilanova // FOTO: Twitter L.S.

L’entrenadora Luri Sorroche no assumirà el repte de dirigir el CF Vilanova aquesta pròxima temporada 2022-2023 en Primera Catalana i no ho farà perquè ha presentat la seva renúncia només dos mesos d’acceptar aquesta responsabilitat. Els motius de l’adéu de la tècnica vilanovina i club no van pel mateix camí encara que evidencien diferències per a iniciar el projecte.

“No he notat la confiança que m’hauria agradat. Tot plegat em genera un neguit innecessari abans que arrenqui la competició. Així no podia continuar”, ha declarat Luri a ‘Elprimer.cat’ aquest primer dilluns d’agost.

Més sinceritat, imposible: “el més fàcil hauria estat continuar pel caramel que representa entrenar a Primera Catalana, però veia caps per lligar”.

DESACORD LURI – VILANOVA

Aquesta no-confiança no coincideix amb l’explicació oferta per la directiva del club a través de les xarxes. “Per motius personals” no aclareix res als aficionats d’un Vilanova que ja tenen relleu en la persona de Xavi Vilagut, ex-Cubelles, i exjugador també del filial.

Xavier Laffite, president i Xavi Vilagut, nou entrenador // FOTO: CF Vilanova
Xavier Laffite, president i Xavi Vilagut, nou entrenador // FOTO: CF Vilanova

El desacord podria tenir origen en la decisió del passat 22/juliol de l’exdirector esportiu Dani Gimeno d’abandonar el club. Sorroche ho explica així: “La notícia de l’adeu d’en Dani em va agafar al Canadà i les reunions que he tingut amb el president quan vaig tornar no m’han acabat de convèncer”.

Escollida el passat 5 de juny per a rellevar a l’etern Agus Isabel en la banqueta dels ‘Alumnes Obrers’ per part del president Xavier Laffite, l’equip blanc-i-blau viu hores inquietes.