L’única presidenta que va enrogir al notari de Sabadell

Àngeles Miquel, expresidenta de l’Associació Esportiva Escolar Elisabeth Salou (AEES), ha estat l’única dirigent que ha demanat explicacions al ‘famós’ notari de Sabadell després d’haver-se-li falsificat la seva signatura per part de la candidatura de Joan Soteras

La junta presidida per Joan Soteras queda retratada, una vegada més, per les afirmacions de l'expresidenta Miquel // FOTO: FCF
La junta presidida per Joan Soteras queda retratada, una vegada més, per les afirmacions de l’expresidenta Miquel // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

Ja no és presidenta de l’Associació Esportiva Escolar Elisabeth Salou (AEES) de futbol sala encara que Ángeles Miquel Alonso no oblidarà la seva etapa al capdavant de l’equip col·legial. Va votar a les eleccions a la presidència de la FCF, però li van falsificar la seva signatura a una acta que donava plens poders al candidat Soteras.

El seu empipament encara és notable i s’ha traduït en indignitat. Això va fer que es personés en les oficines del notari Simón de Sabadell qui va donar fe d’aquesta ‘confiança’ atorgada al seu veí candidat. I que, per descomptat, va resultar falsa.

El guió el podria explicar qualsevol professional de cinema negre encara que tot el procés va ser molt ‘nyap’. Ángeles ho explica amb detall a Futbolcatalunya sabedora d’un protagonisme que defuig. No afegim res sinó que exposem només les seves respostes.

UNA PRESIDENTA GUERRERA

“El meu coordinador de futbol federat em va demanar l’any passat que signés en un paper la meva condició de presidenta i el vaig fer amb la meva signatura, a mà, perquè es validés després igual que la de la secretària. Jo em vaig guardar una còpia al mòbil”

Àngeles Miquel Alonso, expresidenta del CE Elisabeth de Salou futbol sala // FOTO: Intsgram A.M.
Àngeles Miquel Alonso, expresidenta deAssociació Esportiva Escolar Elisabeth Salou (AEES), l’ futbol sala // FOTO: Instagram A.M.

“Vaig anar a les 8.30 del matí a votar (a Tarragona) el 13 de febrer del 2023, encara que obrien a les 9. Allí es va muntar una ‘pirula’ impressionant, va haver-hi altercat, un gran ‘cacau’. Entràvem d’un en un, allí no es va arribar a les mans de miracle”.

“Quan vaig votar, un apoderat (suposo de Soteras) em va ensenyar (no vaig poder agafar el document) el que jo, suposava, havia signat, el va veure el president de la mesa i em va dir que endavant”.

“Dies després van contactar amb mi unes persones i em va dir que m’havien falsificat la meva  signatura”

UN MAL SOMNI A SABADELL

10 de maig 2023 (Davant el Notari de Sabadell).
Primer li vaig trucar per telèfon, em van demanar un correu, ja que vaig sol·licitar una Còpia simple amb la meva signatura. Vaig anar a recollir-la i davant dos notaris em van dir que durant dos dies van fer aquestes actes (més de 400). I, a més, em diuen que en cap moment ells fan aixecament de signatura sinó que donen credibilitat al document que li presenten, però el paper que jo vaig signar era un altre. Jo vaig ser a Sabadell per a quedar-me tranquil·la”.

EXACTAMENT, el sumari indica el següent en la compareixença d’ANGELES MIQUEL (Associació Esportiva Escolar Elisabeth Salou (AEES))

“Davant els Mossos vaig comparèixer i vaig declarar durant dos dies”

LA FCF ES TANCA A TOT

“La diferència entre els dos documents en els quals apareix la meva signatura és que el primer és de la meva pròpia mà (original); el segon no és el mateix, no té res a veure el que s’adjunta a l’acta notarial. L’apoderat no m’ho va deixar veure. Vull pensar que va ser un ‘paperot'”.

“El meu excoordinador té correus de la FCF, via Intranet, pujats de to. Els demanem l’acta notarial que tenien en la seva poder i van dir que NO perquè la hi havien lliurat al TCE. Per confidencialitat (van dir) no ens la van donar”.