Luis Pereira: “Tenim una missió com Moisés”

Missatge directe i sense complicacions, així es va expressar el nou responsable d’un Lleida Esportiu, Luis Pereira, que, ara com ara, ha pagat (300.000 euros) i ha assumit un deute que ja aconsegueix els 5 milions. Per il·lusió no quedarà

Luis Pereira ja coneix el significat de Lleida i del Lleida Esportiu // FOTO: Vicente Javaloyes
Luis Pereira ja coneix el significat de Lleida i del Lleida Esportiu // FOTO: Vicente Javaloyes

Una hora i quart de roda de premsa dona per a molt i Luis Pereira, al costat del seu equip de col·laboradors, va exposar aquest dissabte la seva línia de treball per a mantenir viu el Lleida Esportiu. Manté un to de respecte màxim a tothom inclosos els Esteve, ja que només el diàleg pot ajudar a buscar solucions.

Ara com ara, Pereira i la seva mà dreta, Vicente Javaloyes, van ensenyar les seves cartes per a reflotar una entitat que ha estat a punt de desaparèixer. Ara espera el suport de les institucions i poder tancar les negociacions amb els Esteve el pròxim 14 de febrer.

EXTRACTE RDP (UA1 LLEIDA R.)
LUIS PEREIRA

“Una associació ni es compra ni es ven i no és el cas. Una associació es transforma i se salva. No he sentit mai que la FIFA, la UEFA o la Creu Roja es venguin. Ara bé, pot ser que s’hagin de transformar per raons de responsabilitats i per crear noves bases per progressar”.

“Se’ns va parlar de 270.000€ la primera vegada de deute, després hem arribat als 2.700.000 i podem estar ja sobre els 5 milions. Seguim clarament en fallida”

“Tenim un full de ruta que no és per ser galeria. Volem complir-lo”

“Estem en una etapa on les coses són molt fràgils. Aquesta setmana hem tingut moltes dificultats i encara hi ha problemes a solucionar”.

Imatge de la roda de premsa realitzada aquest dissabte en el club per part del grup de Luis Pereira // FOTO: Lleida E.

Imatge de la roda de premsa realitzada aquest dissabte en el club per part del grup de Luis Pereira // FOTO: Lleida E.

“Hem ficat totes les pressions possibles per arribar a un acord. Ha estat molt dur”.

“Vull gent al meu equip que sumi i aporti. Que siguin al màxim possible de Lleida i del Lleida”

“TENIM SOBRE CINC MILIONS DE EUROS DE DEUTE”

“Hem sol.licitat reunió amb la Paeria i ens reunirem el dia 3 de febrer. Hem parlat amb tots els organismes”

“Nosaltres paguem el passat, hi ha una manca de credibilitat i em demanaran garanties. Aquesta temporada està assegurada, i les altres lluitarem perquè així sigui”

“Que la Paeria sigui conscient que trobarà diàleg. Volem formar jugadors perquè acabin jugant al primer equip amb el futbol de Gabri”

“Evidentment que espero recuperar algun dia una mica de diners, però el que volem és que LLEIDA s’escrigui amb majúscules”

VICENTE JAVALOYES

“Volem agrair als socis i abonats que ens han donat ànims al llarg d’aquests 3 mesos. També als que deien que això era fum, perquè ens han fet millorar”

“Ja hem complert amb el nostre primer objectiu. Hem assegurat que la plantilla tingui la seguretat económica. L’actitud de la plantilla i el cos tècnic ha estat fantàstica”

“Estem expectants i oberts a la reunió amb la Paeria; estem disposats a parlar i escoltar, hem demostrat diàleg i ara toca que es pregui amb l’exemple”.

“ESPEREM QUE LUIS SIGUI PRESIDENT DEL 14/2”

“Treballarem per salvar al juvenil de Divisió d’Honor. Ho hem parlat amb el coordinador”

Luis Pereira no està parlant com a president. Parla com a soci de ple dret del club i així ho ha acceptat el president actual del club”.

“Esperem que Luis sigui president com a molt tard el 14 de febrer. Sempre respectant la part jurídica”.