L’Olot de Raúl Garrido torna cinc mesos després

L’equip garrotxí va tornar el passat dilluns a entrenar després de l’aturada obligada per part de la RFEF. L’Olot aposta per la continuïtat i fins a 15 futbolistes segueixen respecte la temporada passada

JORDI MESTRES @jordimestres7
Raúl Garrido dóna la xerrada el dia de l’estrena de la pretemporada de l’Olot // FOTO: Núria Marguí (UEO)

La Unió Esportiva Olot va tancar la temporada passada a les portes d’un play-off que no va poder disputar fins al final. L’equip garrotxí, situat a la setena posició a cinc punts del descens, va ser el menys golejat de tota la categoria. De fet, va ser la millor temporada de la història de l’entitat. Per això, des del club s’ha apostat per la continuïtat. Segueix Raúl Garrido a la banqueta i també 15 futbolistes. Només hi ha hagut quatre fitxatges: Albert Batalla, Roger Escoruela, Joel Arumí i Juan Delgado.

Les baixes també han estat poques. Només sis. Arnau Comas i Peque, que han tornat al Barça B, José Antonio Soler, Marc Vito, Pep Chavarria i Oriol Pujadas. Amb tot, l’Olot va tornar a la feina el passat dilluns 24 d’Agost. Tots menys Héctor Simón, ja que el capità serà baixa degut a un accident amb bici.

Garrido: “Tot és molt indefinit”

L’entrenador, Raúl Garrido, comentava que “són molts mesos sense competir, teníem ganes de veure’ns les cares i poder gaudir del futbol i dels entrenaments. Encara no sabem quan començarem la lliga, tot és molt indefinit però ja hem fet el primer pas d’ajuntar-nos”, alhora que destacava que “no és normal tornar tan bé físicament”.

Els jugadors, doncs, han fet els deures i un d’ells, Albert Blázquez destacava en la mateixa línia que “això vol dir que la gent s’ha cuidat, que el grup està implicat i que volem seguir amb el ritme que estàvem quan es va parar la competició. De ganes n’hi ha moltes”. Blázquez, un dels capitans, afirmava que “Al final, els tres o quatre nous fitxatges s’adapten ràpid perquè som com un grup d’amics i fem moltes coses junts”. L’Olot, cinc mesos després, ha tornat.