Lleida E., Badalona i Cerdanyola, salvats!

Manresa i Espanyol B jugaran el play-off d’ascens a la 1RFEF, Terrassa va finalitzar la seva temporada mentre que Lleida E., Badalona i Cerdanyola, salvats, també seguiran en la 2RFEF

Un gol de Perone en el minut 80 dona la salvació al Cerdanyola // FOTO: Eduardo Berzosa
Un gol de Perone en el minut 80 dona la salvació al Cerdanyola // FOTO: Eduardo Berzosa

Aquest dilluns es coneixeran els rivals que tindran Manresa i Espanyol B en la promoció d’ascens a la 1RFEF. Curiosa situació la dels blanc-i-blaus mentre que els del Congost continuen produint miracles de la mà de Ferran Costa. Baffoe (22′) i Pelegrín (38′) van certificar la glòria.

D’altra banda, el Terrassa haurà de curar les seves ferides amb una cinquena posició que no els val per a res. Es més, hauria de servir perquè el seu president, Jordi Cuesta, i la seva junta directiva prenguin nota dels seus greus errors.

SALVATS! SALVATS!

Clar que, si la promoció de Manresa i Espanyol B ja se sabia (només estàvem pendents de la plaça), l’alegria que han tingut a Lleida Esportiu, Badalona Futur i Cerdanyola han superat perspectives.

Els blaus d’Àngel Eduardo Viadero van sortir amb totes les seves ganes a la Ciutat Esportiva Dani Jarque encara que van haver d’esperar a la segona meitat. Aquí va ser quan van marcar les diferències perquè Chuli, en dues ocasions (51′ i 74), va col·locar el resultat i l’alegria final de 0-2.


Una temporada exemplar per part del conjunt del Congost // FOTO: CE Manresa

També aconseguiria cantar la seva salvació el Badalona Futur d’Oriol Alsina. El gol de Peque Polo (1′) va oferir totes les esperances per a un equip que va decidir el partit més tard gràcies a Albert Torras (71′).

I una mica més tard ho va aconseguir a Les Fontetes el Cerdanyola d’Oliver Ballabriga. Tant de bo els verds puguin planificar amb temps i serenitat el pròxim curs després dels innombrables errors que ha propiciat el seu president Felipe López aquest curs. Per a la història sempre quedarà que un gol de Perone (80′) va treure del maleït pou del descens als vallesans. Bé, als locals i de pas també al Vilafranca.