L’Horta, a l’assalt del Municipal de Lloret

És un dels tres camps de Primera Catalana (Grup I) invictes aquesta temporada. Feliu i Codina, Germans Gonzalvo i Lloret no han permès a ningú que es porti els tres punts. Aquest dissabte arriba l’Horta per jugar davant els d’Edu Urdiales

Josep Mª Majó, jugador lloretenc/ FOTO: CF LLORET
Josep Mª Majó, jugador lloretenc/ FOTO: DANI FALCÓN

‘Partidàs’ per obrir la Jornada 17a de Primera Catalana en un primer grup que segueix pendent d’un xoc ajornat entre Horta i Girona B per completar la categoria. És a dir, els de Xavi Molist parteixen com a capdavanters, igualats a punts amb l’Andorra, encara que amb aquest partit menys, mentre que espera pacient el Mollet de David Ortiz, a 2 punts, el Farners de Nacho Castro a 4 i el Sants del Tito Lossio a 5. (VEURE CLASSIFICACIÓ)

D’aquesta manera arriba un cap de setmana estel·lar on es posarà a prova, una altra vegada, a tots els seus protagonistes. Complicada sortida a un camp on els lloretencs han sumat 18 dels 24 punts disputats, han anotat 16 gols per només 7 encaixats; per contra, els visitants arriben amb un total de 10 punts conquistats sobre 24 jugats fora de casa, amb un total de 9 gols encaixats en aquests 8 partits i 11 marcats.

En aquest capítol golejador caldrà parar atenció també al duel entre el pitxitxi, Sergi Arranz, autor de 13 gols enfront de Gerard Muñoz, amb 8 en aquesta lluita que comparteixen també Marc Masip (Mollet, 8) i Albert Jiménez (Sant Joan At. Montcada, 8).

Pendents d’aquests tres primers punts que es jugaran a Lloret (dissabte, 6 hores) estaran Andorra i Sants, que juguen també el mateix dia i a la mateixa hora, i el diumenge el Mollet en la seva visita al Municipal de Masnou.