L’hora de les maleïdes lesions

Comença el nou curs 2022-2023 i arriba l’hora de les maleïdes lesions com són els casos de Gonpi (Cornellà) Uri Pérez (Manresa) i Kike Ramírez (Castelldefels). És la part negativa que sempre es genera en les pretemporades

Uri Pérez (Manresa), Gonpi (Cornellà) i Kike Ramírez (Castelldefels). tres KO aquesta pretemporada // FOTO: Clubs
Uri Pérez (Manresa), Gonpi (Cornellà) i Kike Ramírez (Castelldefels). tres KO aquesta pretemporada // FOTO: Clubs

Les maleïdes lesions sempre són els eterns inconvenients per a qualsevol esportista i el nostre futbolcat no pot escapar a aquesta condemna. Ja sigui per l’estat dels terrenys de joc i la possible falta d’aigua de reg sigui pel calçat o, simplement, per la mala fortuna, és l’amenaça més gran durant tot el curs per a tots els futbolistes. Ara com ara, sumem tres greus en les tres primeres categories de les acabades d’estrenar Primera, Segona i Tercera Federació.

Els casos de Gonpi (Cornellà) Uri Pérez (Manresa) i Kike Ramírez (Castelldefels) han cridat la nostra atenció encara que, segurament, hi haurà algun més que segueix com desconegut. Uns altres, com en el cas del porter David Oliveros (Tàrrega) no ha pogut més i ha hagut de passar pel quiròfan per unes molèsties greus a l’esquena dreta. Això significarà un període de baixa entre 4 o 5 mesos.

MALEÏDES LESIONS

Aquest passat dimarts es confirmava a través de diverses proves mèdiques l’abast de la greu lesió d’Àlex González ‘Gonpi‘. El trencament de lligament creuat anterior deixarà fora del terreny de joc bona part de la temporada al migcampista barceloní. Un mal gest en la prèvia d’un partit amistós enfront de l’Espanyol B li va avisar.

David Oliveros (Tàrrega) no ha pogut més i ha hagut de passar pel quiròfan per unes molèsties greus a l'esquena dreta // FOTO: UE Tàrrega
David Oliveros (Tàrrega) no ha pogut més i ha hagut de passar pel quiròfan per unes molèsties greus a l’esquena dreta // FOTO: UE Tàrrega

Mentrestant, el manresà Uri Pérez queia al Manresa per una afectació en la zona cartilaginosa del seu genoll dret. El migcampista, que iniciava el seu segon curs als ordes de Ferran Costa, després d’un primer sensacional, haurà d’esperar entre 4 o 5 mesos per a reaparèixer.

D’altra banda, se sumava a la llista de lesionats Kike Ramírez (Castelldefels) per trencament del lligament creuat i del menisc del seu genoll esquerre. Al brau davanter andalús, que compleix la seva cinquena temporada com a mariner, només li queda recuperar-se a poc a poc i rebre, com tots, tot l’ànim del futbol català.