L’històric CE Júpiter elegeix nou president

Aquest pròxim diumenge l’històric CE Júpiter crida als seus socis (400) a les urnes per a l’elecció de president i junta. Salvador Franco, Octavi Fernández i Carlos Rouras són les tres opcions

Carlos Rouras, Salvador Franco i Octavi Fernández, tres opcions a la presidència del CE Júpìter // FOTOS: Candidatures
Carlos Rouras, Salvador Franco i Octavi Fernández, tres opcions a la presidència del CE Júpìter // FOTOS: Candidatures

@ManuelSeguraM

19 anys després arriben les eleccions a un històric com és el CE Júpiter, un dels grans, un dels nostres grans clàssics del futbol català. Els seus 400 socis amb dret a vot acudiran al camp de La Verneda per a triar entre les tres opcions que es presenten: Salvador Franco, Octavi Fernández i Carlos Rouras.

És el punt final al mandat de Joan Rion durant 12 anys en què l’entitat ha crescut moltíssim. I, cosa que és més important, no sols ha crescut sinó que ho ha deixat sanejat i amb vida econòmica fins al final de curs.

JUGA’ EL CE JÚPITER
SALVADOR FRANCO, TRESORER

Una de les opcions, que s’ha posat en contacte amb Futbolcatalunya, és Salvador Franco, soci número 78. Actual tresorer des de fa tres anys encara que col·labora amb l’actual junta des de fa cinc. “Hem rendibilitzat el club, ja que, entre altres, hem adaptat lligues socials i hem aportat patrocinadors”.

La idea passa per “aconseguir que el primer equip no es financi amb les quotes del futbol base i l’hem aconseguit durant aquests dos últims anys”

Amb aquests antecedents, Franco admet “ser ambiciós. Històricament, hem estat en tercera, fins i tot en segona B, però no em poso límits i a veure on podem arribar. Volem estar el més alt possible i en una junta de sis anys arribar al màxim”

Això no significa que es “faci a qualsevol preu perquè jo vull anar pas a pas i consolidar-nos”.

CONFIANÇA AMB JUANJO

Per cert, a nivell esportiu, màxima confiança en Juanjo García. “Quan Joan Rion em va demanar incorporar-me, vam agafar a Juanjo perquè estàvem molt malament al futbol base i al primer equip”. Les raons passen perquè “Juanjo és una persona amb experiència al 100% i ha aconseguit estabilitzar el futbol base amb més de 400 nens i amb el primer equip en quina posició amb bon futbol”.

En resum: cal votar Salvador Franco, ja que “cal treballar la història del futur”.

CARLES ROURAS, SEMPRE ACTIU

Una altra opció a la presidència es diu Carles Rouras, soci número 12 i amb passat en el camp ja que el seu pare va ser jugador i entrenador del club durant 25 anys. Actual president d’una entitat local amb seccions esportives de Futbol Sala en Divisió d’Honor, posa el dit en el problema.

“El Júpiter ha passat de 750 socis del 2012 a 460 en l’actualitat; d’estar en Tercera (2012) a acabat d’ascendir enguany. De tenir 48 equips de base fa 4 anys a 28 ara”, afirma a Futbolcatalunya.

Rouras afirma que “les famílies estan descontentes i per això la plataforma Júpiter Futur -integrada per veterans, mares, pares, ex jugadors i socis històrics-” fan aquest pas endavant. “Som ‘juperistes’ que sempre hem estat en aquest club”.

“No som Octavi Fernández ni Carles Rouras, a nivell personal, sinó un grup superior a 70 persones” -inclòs el soci núm. 1, (el seu sogre), va reiterar aquest veterà soci que no dubta a qualificar de “fotuda” la situació de l’entitat. Fins i tot li indica a l’actual president Joan Rion que “hauria d’estar callat i sortir per la porta gran, per això ens ha motivat a aquestes dues candidatures a presentar-nos”.

OCTAVI FERNÁNDEZ, LA TERCERA VIA

Una tercera possibilitat per a la presidència es diu Octavi Fernández, un clàssic del club gris grana durant els últims 12 anys en la junta. Els 105 anys de vida del club mereixen la cura de tots.