L’FP Júpiter es vesteix de gala

El futbol base de l’FP Júpiter va estrenar oficialment nova temporada aquest passat dimecres. Jornada festiva per als gris-i-grana que es van presentar davant la seva afició sota la presidència de Joan Rion

EDUARDO BERZOSA
Un equip de primera dirigeix el futbol a l’EF Júpiter/ FOTO: EFJ-EB

L’FP Júpiter va tornar a posar-se al primer pla de l’actualitat aquest passat dimecres amb la posada en escena de tot el seu futbol base.

Un total de 35 equips federats, 4 femenins, 3 escolars, 1 inclusiu per a discapacitats, 1 de veterans, el filial i, per descomptat, el primer equip que dirigeix ​​Alberto Fernández van posar a La Verneda davant l’atenta mirada d’un soci fidel des d’un llunyà 1909, any de fundació de l’entitat.

Els millors desitjos van ser transmesos per part del màxim dirigent de l’entitat per a tots aquells que porten la històrica samarreta d’un Júpiter que lluita dins i fora dels terrenys de joc per una mica més que tres punts. Inculcar valors als xavals és una tasca de formació de la qual sempre ha estat un exemple al club.

Quique Silvestre, coordinador de l’EF Júpiter

Uns 600 futbolistes llueixen la samarreta gris-i-grana sota la direcció tècnica d’Enrique Silvestre. “Tenim una estructura interna amb serveis de primer nivell, tecnologia de gestió esportiva, càmeres d’última generació per analitzar els partits i tots ho fem sota el mateix mètode”, comenta Silvestre amb orgull. La idea és que “aquesta mateixa línia de treball i estil ens serveixi perquè tots els jugadors puguin arribar al primer equip el millor preparats possible i amb els mateixos conceptes assimilats”.