Leva simula, Dólera ‘cau’ i Segarra es va al carrer

No és la primera acció d’aquest tipus en la qual es veu involucrat el porter del CE Europa, Rafa Leva, encara que després les imatges demostrin el seu error. Diumenge passat va simular agressió del egarenc Segarra i el col·legiat es va equivocar com també ho va fer el tècnic de l’Europa, Pedro Dólera

El porter de l'Europa va simular agressió del egarenc Segarra// FOTO: TERRASSA FC
El porter de l’Europa va simular agressió del egarenc Segarra// FOTO: TERRASSA FC

Minut 40 del primer partit de Lliga entre Europa i Terrassa en l’exili de Santa Coloma i, tal com han demostrat diferents resums televisius, el col·legiat del partit, Josep Subirats Matamoros, s’equivoca greument en expulsar al jugador del Terrassa, Pere Segarra. La interpretació d’agressió del egarenc al porter local, Rafa Leva, que es tira al terra, porta a l’error a l’àrbitre i deixa als de Pirri amb un futbolista menys durant una hora de partit.

El pitjor no només va ser la pèssima i antiesportiva acció de Rafa Leva, el record nefast de la qual d’una altra acció semblant davant el Cerdanyola Vallés encara està molt present, sinó que, a més, el seu entrenador, Pedro Dólera, es va reafirmar en roda de premsa. “No hi ha dubte. Segarra ha passat pel seu costat i li ha donat, segur que no per fer-li mal, però li ha donat i l’àrbitre no ha dubtat”.