L’estrella de la Copa ha de seguir

La Damm afronta el primer any després de la millor temporada de la seva historia. L’estrena, el dimecres al Feliu i Codina contra el Santfeliuenc

JORDI MESTRES
La Damm va fer història a la Copa // FOTO: Futbolcatalunya
La Damm va fer història a la Copa // FOTO: Futbolcatalunya

La temporada 2014/15 va ser la millor de sempre de la Damm. Una entitat que no té primer equip, que cuida el futbol base i que va fer història. El Rayo Vallecano, que acabaria sent el campió de la Copa, va eliminar els cervesers a quarts de final. No es va poder guanyar, però quedaran en la memòria l’eliminatòria contra el Málaga i la segona posició a la lliga. I és que sí, es va quedar per davant de Barça, Mallorca o Saragossa. L’any I després de la fita no es pot exigir repetir, però tractant-se de la Damm segur que serà una bona temporada.

Al final el futbol et torna el que li dónes, i així va ser. Cert és que el Barça va tenir la pitjor temporada que es recorda, però la Damm es va imposar en un frec a frec vibrant amb el Mallorca. De la mà de Cristóbal Parralo, que segueix a la banqueta, es va protagonitzar la gesta. Igualment, arribar a quarts de Copa quedarà per sempre en el record del #futbolcat.

DE LA COPA A SEGONA B I TERCERA

I també dels seus protagonistes. Gràcies a la bona temporada passada, la Segona B i la Tercera han obert la porta a molts ex Damm. És el cas de Marc Vito (Badalona), Doncel (Lleida Esportiu), Joel (Rubí), Max Marcet i Diego (Sabadell B). Ara, com l’any passat, l’èxit està a les seves mans o, més ben dit, als seus peus.