Les agressions es multipliquen

Cap de setmana molt complicat en el futbol català. Batalles campals, agressions, suspensions i una mica més es van convertir en tristos protagonistes en diversos terrenys de joc. Més treball per al Comitè de competició

Respecte al futbol? / FOTO: F.C.F.

Tal com es pot llegir a la pàgina 3 del Suplement de FUTCAT (Mundo Deportivo) aquest dimarts 3, el futbol català torna a ser el trist protagonista del cap de setmana. Sónnomés tres detalls entre moltíssims partits, però que han de ser erradicats per complet. Els tres llocs on no va poder acabar el partit de torn van ser el Municipal Andrade Sant Martí, Badía del Vallès i el camp dels Pallaresos de Tarragona apareixen marcats en vermell.

La seqüència que es va viure en l’Andrade entre UDAF Inter i Santa Eulàlia es va viure en el minut 44 per una baralla entre dos futbolistes rivals, va derivar en una invasió de camp i va acabar amb “una batalla campal” als vestuaris. A Badía va ser diferent, ja que van ser els seguidors locals i els del Can Boada els qui es van repartir ‘caramels’; el col·legiat Hamal va posar el punt final al minut 38.

A les terres de Tarragona, Municipal de Pallaresos (Segona divisió juvenil), la nota la va donar un aficionar que va donar una puntada a un futbolista del Tancat. Aquest futbolista, segons Mundo Deportivo, va necessitar assistència mèdica, ja que va perdre el coneixement.