Leo, Leo, Leo… Ramírez, una falta de 10

El jugador del Cornellà marca el gol de la jornada, amb un impressionant llençament a pilota aturada. Els verds estan creixent a Segona B i han sumat 10 punts dels últims 12

JORDI MESTRES @JordiMestres7
Leo Ramírez, Segona B, Cornellà
Gol de pel·lícula de Leo Ramírez/FOTO. UE Cornellà

Minut 68 de partit al Municipal i victòria mínima favorable al Cornellà. Els verds s’enfronten a l’Andorra, un equip que fins aquell moment només havia perdut un partit. Aleshores, apareix Leo Ramírez. El ’10’ del Cornellà mostra el que és capaç de fer amb la seva cama esquerra. Un xut impressionant que entra per l’escaire de la porteria de Nico Ratti. La sentència d’una victòria de prestigi pel Cornellà.

Els verds acumulen 20 punts a Segona B. Estan a quatre de la promoció d’ascens i en clara dinàmica positiva. Les primeres jornades del projecte de Guillermo Fernández Romo van ser difícils, però mica en mica l’equip s’ha anat fent, precisament, més equip. Ha guanyat a Orihuela, Llagostera i Andorra i ha empatat a l’estadi Johan Cruyff contra el Barça B.

No s’ha d’oblidar que el Cornellà ve de dues promocions d’ascens consecutives amb Jordi Roger i Xavi Calm. Guillermo Fernández Romo és el tercer entrenador en tres temporades per un projecte que té nom i cognom: Andrés Manzano. I jugadors de qualitat al camp, com Leo Ramírez, que ha marcat gol a cadascuna de les tres últimes jornades. El darrer, espectacular. L’hagués signat un altre futbolista bastant conegut, que comparteix el seu nom i també porta el dorsal 10.