L’egocentrisme engoleix Soteras

No es prestarà a debats amb precandidats, diu que està en desavantatge, repeteix que no vol fer campanya i fa més d’un any que viatja per delegacions per a no dir res, però això que s’estalvia i paga el futbol català. A Canal Terres de l’Ebre va tornar a quedar en ridícul pel seu egocentrisme

L'encara president de la FCF es fa un embolic amb les seves pròpies paraules // FOTO: Captura Minut 91

L’encara president de la FCF es fa un embolic amb les seves pròpies paraules // FOTO: Captura Minut 91

@ManuelSeguraM

Gran entrevista del nostre company Michel Viñas en el ‘Minut 91’ del passat dimecres amb Joan Soteras, encara president de la FCF. Cal tenir paciència, empassar amb dissimulació, no dir el que penses per a preguntar, escoltar i, per descomptat, no rebatre res a un personatge que treu pit perquè ha viatjat tres vegades a Les Terres de L’Ebre durant el seu mandat. I què ha fet pels clubs? Bé, d’això no val la pena parlar.

Dimecres passat Sant, Soteras va tornar a perdre el Nord si alguna vegada ha tingut clar el rumb. De la mà del seu trans-comunicador personal, a càrrec del futbolcat, va dir que “jo acostumo sempre a donar la cara” i és molt cert, ja que és l’única cosa que li sobra. Va reiterar que ha estat “una tasca inacabada per culpa de la COVID” i a partir d’aquí va començar a barrejar assumptes i a divagar en la jornada prèvia d’una Setmana Santa la penitència de la qual porta escoltar la mitja hora de discurs.

SOTERAS PRESICANDIDAT, AMB MALA MEMÒRIA

“LA IMPUGNACIÓ DE BLANES ESTÀ RETIRADA(MENTIDA)

Val la pena repassar la quantitat de barbaritats, mitges veritats o mentides que Soteras es permet llançar públicament. Ja ho va dir en el 2019: “jo encaixo molt bé els cops i intento sempre donar l’últim. Repeteixo: que ningú oblidi que, si hi ha guerra, hi ha vencedors, vençuts i morts. I, si el mort sóc jo, em preocupa molt poc”.

Soteras pensa poc les seves respostes en la seva ja campanya electoral // FOTO: Captura Minut 91

Soteras pensa poc les seves respostes en la seva ja campanya electoral // FOTO: Captura Minut 91

DEMANDES –”No les he buscat jo, la majoria són per a fer soroll i la majoria ja estan arxivades. “La justícia serà justa”. La impugnació de Blanes està retirada i gairebé el 100% del que es diu és fals. Què es denuncia? Jo no he posat ni un sol sou a l’FCF, els va posar l’antic president”

No se sap si va ser el subconscient o maneja dades extraordinàries, però va repetir diverses vegades que “no seré un mal expresident?”. Val la pena destacar les seves respostes sobre les denúncies (poques dades ofereix), el seu embolic sobre el sou i els precandidats amb els quals no mantindrà cap debat perquè “jugaria en desavantatge”.

“JO NO HE POSAT NI UN SOL SOU A L’FCF” (MENTIDA)

R: Ningú ha retirat la impugnació per l’Assemblea de Blanes (Mercantil, Sta. Eulàlia i ACFC) sinó que han decidit no presentar-se a les declaracions prèvies del dijous 21, un dia abans de l’Assemblea. MENTIDA, MITJA VERITAT, MENTIDA I MITJA?

R: “L’actualització de sous (Calle-Camacho, exemples) és decisió seva. MENTIDA, MITJA VERITAT, MENTIDA I MITJA?

SOU DE SOTERAS – O es fa el llest o tot el contrari i ho barreja tot. Només sap la pasta que gana, però el juny passat declarava que “el meu sou, el 80% del meu sou el paga l’Espanyola”. Al 2022, “Madrid paga per professionalització d’alguns càrrecs (Ayuso)”. MENTIDA, MITJA VERITAT, MENTIDA I MITJA?

MÀXIM RESPECTE A la DONA –No va sortir ni una sola vegada la participació de la dona en el futur de la FCF ni, per descomptat, la pròxima roda de premsa amb un alt càrrec afectat. El juny passat del 2021, Paquita Linares se’n va anar farta d'”humiliacions i pressionis” MENTIDA, MITJA VERITAT, MENTIDA I MITJA?

PRECANDIDATS: “Només demano que es diguin veritats. Els altres NO diuen la veritat, jo SÍ” (Sense més comentaris)

“ELS ALTRES NO DIUEN LA VERITAT, JO SÍ”

(Isern) “Va ser un expresident meu que el vaig haver de cessar de tots els càrrecs perquè no és normal que estiguis contra els teus companys i el teu president. Va tenir un comportament incorrecte” Ni una paraula de la Demanda com a acusació particular de l’exvicepresident.

(Talavera) “És un sr. patrocinat per l’opció de Subies. Què vol que li digui del sr Subies? No fa falta ampliar la informació, però per què vol ser president? Perquè està el sr Subies darrere i potser ha creat ja una societat per a ser assessor d’aquesta FCF i tenir uns certs ingressos com en el seu moment va tenir, més o menys il·lícits”

L'Assemblea de Blanes 2021 es manté impugnada encara que Soteras no s'ha assabentat o no s'ha volgut assabentar // FOTO: FCF
L’Assemblea de Blanes 2021 es manté impugnada encara que Soteras no s’ha assabentat o no s’ha volgut assabentar // FOTO: FCF

“DEBATS: NO TINC NECESSITAT DE MENTIR NI DE MANIPULAR” (?)

R: Soteras s’oblida que la FCF es va personar diverses vegades en el cas SOULE (paga el futbolcat) com a ACTOR CIVIL i li han negat la seva admissió. És més, li han demanat que no insisteixin que aquell informe de l’advocat D.P.N. no val, li han dit diverses vegades que l’FCF va resultar “beneficiada” i NO “afectada”No té pebrots (paraula del seu vocabulari) per a querellar-se individualment amb Subies. MENTIDA, MITJA VERITAT, MENTIDA I MITJA?

(Palacios) “Ni li conec, bé, de vista, el vaig veure a Blanes i ja va dir que es presentaria. De moment manipulacions i mentides no li he sentit cap i conec a molts presidents que van amb ell”. No va citar a Ivan Carrillo ni a Jordi Pérez de la PUPAS (Pataforma d’ascensos) ni va parlar de les reunions amb el seu treballador Calle. MENTIDA, MITJA VERITAT, MENTIDA I MITJA?

DEBATS “No tinc necessitat, no tinc necessitat de mentir ni de manipular, jugaria en desavantatge. A aquest joc, no jugarà”