Augmenten les demandes contra la FCF

Fins a 22 demandes (ara com ara) s’acumulen a la Federació Catalana per diferents assumptes per a les quals la directiva de Joan Soteras no té solució. L’Assemblea de Mataró i les eleccions de maig poden resoldre-les

El president Soteras sembla preparat per a acudir als jutjats // FOTO: Captura TV
El president Soteras sembla preparat per a acudir als jutjats // FOTO: Captura TV

@ManuelSeguraM

“Jo sóc un fanàtic de l’ordre, del bon govern i de la legalitat”, va declarar Joan Soteras en la conferència sobre ‘Valors del futbol’; ningú millor que ell com a màxim responsable del futbol català per a demostrar que una cosa és el que es diu, una altra el que es fa i una altra, la realitat.

Fins a 22 processos, que se sàpiga, té oberts la Federació Catalana en diferents jutjats de Barcelona donat el tarannà democràtic del sabadellenc i del crack de Sant Andreu.

22 casos oberts que mereixeran ser considerats pels clubs en la pròxima assemblea del 22 d’abril (Mataró), ja que els actuals mandataris del carrer Sicília tenen previst obrir sessió amb l’adopció de ‘Mesures contra la corrupció’, val més tard que mai.

DEMANDES I MÉS DEMANDES

Atenció a la relació que els ofereix Futbolcatalunya perquè, encara que poden ser més (estem oberts a afegir), ja superen la vintena. No s’inclou la personació de la junta directiva (de TOTA la junta directiva) en el ‘Cas Soule’ –ja ha estat denegada la seva presència en diverses instàncies i el jutge ha denegat totes les seves peticions de personació -, ni les demandes cap a alguns mitjans de comunicació. El llenguatge democràtic del sabadellenc imita, bastant malament, a la política del seu cap Luis Rubiales.

Soteras, es mostra “fanàtic de l’ordre, de la bona governança i de la legalitat”, aixó diu // CAPTURA VIDEO FCF

Tota aquesta feina són extres que han caigut en mans de María Barbancho, especialista en Delictes de Trànsit (abans Delictes de Sang) que venia a rebaixar moltíssim la nòmina de José Domingo Valls.

Segons sembla, la senyora advocada ha vist augmentats els seus emoluents, ja que ha de subcontractar més serveis i Soteras no té problema amb els diners del futbol català. No perdin detall perquè aquest superàvit milionari que presentaran a Mataró podria ser a ser dèficit.

EL BENEFICI ‘MILIONARI’ DE SOTERAS

ASSUMPTES PENALS
– denúncies anònimes Jutjat Instrucció 15 de Barcelona (Assumpte Calle): imputats Llaó i el mateix director.

– denuncia Emili Gil (espionatge correu-vos electrònics): Soteras imputat.

– denúncia Paquita Linares: poden acabar imputats Soteras, Llaó i Calle.

L‘FCF ha interposat, per, la seva part, 2 denúncies contra José Domingo Valls i altres 2 contra l’exdirectiva Paquita Linares

CIVIL

– demanda Sta Eulàlia, Mercantil i ACFAC contra els acords de l’assemblea de Blanes de 2021.

– demanda directiu Manel Durán pel seu cessament com a delegat.

– tres demandes de JD Valls (indemnització, reclamació factures serveis fora contracte i reclamació factura contracte): totals reclamacions= 300.000 euros.

– demanda exassessor protecció de dades (15.000 euros).

L'eficient director Calle apareix en moltes de les denúncies federatives // FOTO: FCF
L’eficient director Calle apareix en moltes de les denúncies federatives // FOTO: FCF

CONTENCIÓS ADMINISTRATIU
– assumpte: centres mèdics (pendent de pagament la multa de 900.000 euros).

-demanda contra la Generalitat per revocar part de la subvenció de 2019 (130.000 euros), que, ara com ara, no s’ha retornat.

-demanda exjugador Pardinyes que reclama al club, Ajuntament i FCF per 3 milions d’euros.

LABORAL
– JAR: dues demands en les quals se sol·licita el pagament de hores extres i readmissió per vulneració drets fonamentals (mínim reclamat 77.000 euros).

-EG: dues demandes per impagament de quilòmetres i per vulneració de drets fonamentals (la broma pot sortir per uns 100.000 euros).

-JP: demana reconeixement relació laboral (Incalculable).

Luis Rubiales (RFEF) i Joan Soteras (FCF), presidents // FOTOS: Federació Catalana
Luis Rubiales (RFEF) i Joan Soteras (FCF), presidents // FOTOS: Federació Catalana

AF: modificació substancial de condicions de treball, denúncia per expedient de compres i vulneració de drets fonamentals (entre 80.000-100.000).

-FF: extinció contracte alta direcció (que li va signar Soteras, no Subies, el 2019). TOTAL: 205.000 euros.

EN RESUM: Sumin la multa de 900.000 euros, més les demandes de JD Valls (si guanya, per descomptat), ja es mengen el benefici comptable de 2021. Agarrin calculadora i afegeixin també els 5 casos laborals.i tindran els ‘beneficis’ del encara president de la Catalana i del seu director.