“L’Atlètic Lleida-Vilanova és un partidàs”

Josep María Turull viurà aquest dissabte un “partidàs”, ja que visita el Ramon Farrús el Vilanova d’Agus Isabel, primer contra segon, com a immillorable final a la primera volta de la Lliga

Josep María Turull compleix la seva primera temporada a la banqueta del Ramon Farrús // FOTO: Atlètic Lleida

Josep María Turull compleix la seva primera temporada a la banqueta del Ramon Farrús // FOTO: Atlètic Lleida

El partit Atlètic Lleida-Vilanova no és un més sinó que és el “partidàs” d’aquest grup III de Primera Catalana. Així ho admet el tècnic local Josep María Turull (Verdú, 1978), líder, encara que amb els mateixos 26 punts que el seu rival.

Igualats en molts conceptes, el pols entre els dos rivals continuarà seguit amb atenció per tot el món i, especialment, per la Rapitenca, tercer classificat, amb 25, que tampoc ho tindrà fàcil amb la visita del Mollerussa (diumenge, 12 hores).

Turull, que aquest passat estiu va deixar Mollerussa després d’una llarga i fructífera etapa de cinc anys, va signar per un Atlétic Lleida ambiciós i que marxa amb les idees molt clares des de la seva presidència i la seva junta directiva.

Aquestes paraules són un resum de les declaracions efectuades per Turull a l’Instragram Live de Futbolcatalunya aquest passat dilluns, paraules que poden escoltar, si ho consideren oportú aquí mateix.

ATLÈTIC LLEIDA-VILANOVA, MÀXIMA ATENCIÓ

Un ràpid repàs numèric presenta invicte als locals amb 5 victòries i 1 empat en el Ramon Farrús i amb 18 gols marcats per 7 rebuts. Només un partit va acabar amb la seva porteria a zero a casa mentre que els visitants arriben amb 3 triomfs, 1 empat i 2 KO a domicili. Els d’Agust Isabel, que han acabat 1 partit amb la seva porteria a zero lluny de casa, han aconseguit 8 gols mentre que han rebut 9.

El Vilanova d'Agus Isabel lluita per aconseguir el premi de l'ascens // FOTO: CF Vilanova

El Vilanova d’Agus Isabel lluita per aconseguir el premi de l’ascens // FOTO: CF Vilanova

L’equip més golejador del grup (27) rep a casa seva a un dels segons menys golejats (12); és més, la diferència en aquest aspecte és mínima (13 per 12).

PARLA TURULL

“Al Mollerussa vam fer coses importants… 54 partits sense perdre, play-off… Vaig viure una situació especial, la de pujar a Primera Catalana l’any del Centenari”

“Dissabte és un partidàs contra el Vilanova. A veure si podem acabar la primera volta sense perdre a casa amb l’Atletic Lleida “

“La Primera Catalana és una Tercera Divisió encoberta, som un bon equip com tots”

“A l’Atletic Lleida se’ns espera a tot arreu amb moltes ganes, pel projecte. La idea del club és arribar al futbol professional”

“El nostre club neix de l’intent de compra del Lleida Esportiu. No són atesos i fan un club nou”

Josep María Turull (tècnic) i Xavi Batalla (president) són els dos màxims reponsables del club ilerdenc // FOTO: Atlètic Lleida // FOTO: Atlètic Lleida
Josep María Turull (tècnic) i Xavi Batalla (president) són els dos màxims reponsables del club ilerdenc // FOTO: Atlètic Lleida // FOTO: Atlètic Lleida

“UN DERBI LLEIDA E.-ATLÈTIC LLEIDA SERIA DUR”

“Per estructura l’Atletic Lleida pot arribar perfectament a 2a RFEF. La del Lleida Esportiu no és una situació agradable. Per una mala gestió estan en una situació límit”

“Vam tenir una imatge de nous rics que no ens va ajudar. l’Atletic Lleida vol unir, no vol separar. El nostre president Xavi Batalla es desviu pel club. És molt proper i sempre està amb nosaltres”

“Quedar campió d’una lliga com la nostra és difícilissim, un detall et pot deixar fora; el play-off a Ascó va ser el pitjor partit que he viscut. Volem guanyar tots els partits i des del club no ens pressionen”

“Des del club se’ns va demanar fer un futbol que enganxi a la gentja que sóc entrenador per guanyar i plantejo els partits per tenir la pilota i anar a fer mal al rival”

La direcció esportiva i tots plegats hem fet una gran plantilla, de molt nivel. No considero que el gran rival de l’@atletic_lleida sigui el propi l’Atletic Lleida Les derrotes fan aprendre i a El Catllar vam aprendre”