L’At. Roda de Barà clama contra la FCF

Una resolució del Tribunal Català de l’Esport decideix contra la Federació Catalana de futbol en un contenciós amb protagonisme per a l’Atlètic Roda de Barà

La presidenta de l'At. Roda de Barà té molt clares les idees enfront de la 'dictadura' de la Federació Catalana // FOTO: FCF
La presidenta de l’At. Roda de Barà té molt clares les idees enfront de la ‘dictadura’ de la Federació Catalana // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

“Aquest TCE decideix estimar el Recurs interposat per l’At. Roda de Barà contra la resolució del Comitè d’Apel·lació de la FCF del passat 6 de juliol del 2023”. Així de clar. O si ho prefereixen també. “Aquest Tribunal declara, en conseqüència, el dret de l’equip recurrent d’ascendir a la Primera divisió Cadet i disputar aquesta competició la temporada 2023-2024″.

El ‘pal’ a Soteras i la seva junta torna a ser molt considerable encara que el menyspreu federatiu cap a l’At. Roda de Barà segueix en plena vigència. Des del passat 26 d’octubre totes les parts tenen aquesta sentència, però ni la Catalana ni la seva delegació a Tarragona (José Cosano) han obert la boca.

AT. RODA DE BARÀ INAPEL·LABLE

“Hem anomenat diverses vegades a la delegació de Tarragona per a altres coses i no ens han volgut dir res sobre aquesta sentència”, afirma la presidenta de l’entitat, Remei Gavaldà, sis anys ja com a màxima dirigent de l’entitat, i que no es ‘talla’ gens ni mica per a explicar la realitat.

Recordem que el seu equip cadet va quedar segon del seu grup la temporada passada i se li va negar l’ascens malgrat que el primer no podia pujar. L’afavorit va ser el Vendrell encara que “contra ells no tenim res, ni de bon tros, però és clar que són de la mateixa corda de la FCF i aquí no són imparcials”. Així ho va manifestar a Mundo Deportivo i a Futbolcatalunya la màxima responsable de l’entitat tarragonina.

La modèstia del club és notable, ja que “els tres recursos els ha fet la nostra secretària mentre que la FCF, amb tot el que tenen a escala jurídica, no ho han fet bé”

PREPOTÈNCIA I SUPÈRBIA

L’atac de prepotència i supèrbia per part de la Catalana és una realitat, front “a un club de poble que paga les seves quotes i tota la resta com qualsevol club. No entenc per què ens han volgut perjudicar, no té sentit el que han fet. Ens han perjudicat moltíssim amb nens, sponsors etc..”

Per cert, segons fonts pròximes a la delegació de la FCF de Tarragona “l’article 208.3 del Reglament General de la FCF diu que quan una resolució reconeix el dret d’ascens d’un equip a una categoria superior, tindrà efecte la temporada següent, en la qual es crearà un grup supernumerari”. 

Ara només queda la possibilitat que la Federació presenti el seu recurs al TSJC encara que “si ho fan, podem dir que estan tirant els diners”, conclou Gavaldà.