L’At. Lleida pregunta per la vacant de l’Extremadura

Pendents del desenllaç final de la Segona Federació després de l’incompliment de l’Extremadura, la subhasta de la RFEF ha fet que diversos equips s’interessin per aquesta viabilitat, un d’ells es diu Atlètic Lleida

Ser de Primera Catalana no li impedeix al conjunt ilerdenc informar-se per la vacant de la 2a Federació // FOTO: CE At. Lleida

Ser de Primera Catalana no li impedeix al conjunt ilerdenc informar-se per la vacant de la 2a Federació // FOTO: CE At. Lleida

La notícia que ha avançat Futbolcatalunya aquest migdia ha sorprès, inicialment, al futbol català i, poc després, al futbol nacional perquè l’interès de l‘Atlétic Lleida costava de ser assimilat. No obstant això, la ratificació d’aquesta notícia s’ha oficialitzat aquesta tarda amb la nota oficial.

El club aclareix en el seu comunicat oficial –cal agrair la seva reacció positiva sense dissimulacions ni mitges veritats- que “aquesta informació està sent estudiada per a valorar la possible presentació i cobrir aquesta vacant”.

https://twitter.com/atletic_lleida/status/1557049298151510017?s=20&t=XhhhdzexMuoibqlA8oQySg

L’ATLÈTIC LLEIDA DEMANA

Segons el club que presideix Xavier Batalla, s’ha demanat “una sèrie d’aclariments sobre el procés establert, quant a terminis i condicions que estableix la circular de la RFEF sobre aquest tema”. Això no significa que vagin a pagar un euro, sinó que només s’han informat.

Per cert, la circular número 9 de l’Espanyola marca que aquest dimarts (23,59 h.) acaba el primer termini per a enviar les sol·licituds i ocupar la plaça que deixa buida l’Extremadura, sempre que es cobreixi la petició de 2 48.599,8 milions d’euros.

D’altra banda, el passat 4 d’agost sempre serà una data inoblidable per al Cerdanyola, en particular, i per al futbol català, en general. Aquest dijous (tard-nit) la junta directiva de la RFEF va aixecar la camisa a Joan Soteras perquè on va prometre la permanència del Cerdanyola -per extensió, vida en Tercera per a Sants i 1a Catalana per a Martinenc-, tot va desaparèixer. ‘Don Dinero’, una vegada més, va poder amb l’esportiu i deixa en evidència (una altra més) a Soteras.

SI APAREIX UN EQUIP, ANIRÀ Al GRUP V

En el cas que aquesta nit no aparegui candidat, arribarà el segon termini que finalitzaria el dijous 11 d’agost, al preu d’1.024.299,9. Si persisteix, el preu baixa a mig milió i una quarta oportunitat a 257.000 euros.

És més, si s’arribés al final del procés i ningú s’interessés (alguna cosa que sembla molt improbable), es procediria a l’estudi de les opcions presentades. Finalment, sempre que el grup no es pogués completar, aquesta plaça quedarà “amortitzada”, segons l’RFEF; per contra, si algun acceptés, aniria a jugar, SÍ o SÍ, al grup V amb diversos representants extremenys.