L’Assemblea del Santboià admet l’enfonsament

El FC Santboià va celebrar divendres passat la seva Assemblea anual en la qual es va tancar capítol a una de les pitjors temporades de la seva història amb els descensos a Primera Catalana i el del primer juvenil a primera. El millor és que el futbol base segueix responent a la perfecció i les ganes de reaccionar segueixen intactes

REDACCIO
redaccio@futbolcatalunya.com

L'Assemblea del Santboià admet l'enfonsament// FOTO: FC SANTBOIÀ
L’Assemblea del Santboià admet l’enfonsament// FOTO: FC SANTBOIÀ

La propera temporada estaran en Primera Catalana i seran una de les opcions clares per a l’ascens, però difícilment passaran pàgina a Sant Boi del Llobregat d’una temporada 2013-14 nefasta en l’apartat esportiu. Els descensos a Primera Catalana i a la primera juvenil suspenen a tots els responsables esportius de l’entitat del Baix Llobregat.

Pel que fa a les raons que han portat a l’històric Santboià, el seu president, Ramon Andreu, admet que “també m’agradaria saber a mi per què s’ha produït aquesta situació de descens. Teníem bon equip i bon entrenador, però acabem baixant”

A nivell econòmic, segons les dades facilitades en l’Assemblea, i ampliades pel president, Ramon Andreu, a Futbolcatalunya “només ens queden 9.000 euros de deute històric més 12.000 euros que deixem en previsió per una multa que ens han posat derivada de la inspecció de Treball.” És a dir, segons el màxim mandatari del club “tanquem l’exercici amb 25.000 euros de dèficit ja que també hem amortitzat 51.000 euros de temporades anteriors”.

L’objectiu, ara, passa per “estar a dalt i, a partir d’aquí, intentarem aprofitar per captar nous socis amb noves campanyes. Quan renovin els socis, els oferirem sis invitacions de regal i, si ens porten a un altre soci nou, els farem un 30% en efectiu del que pagui. Volem ser molts més per recolzar a l’equip”.