La festa pel ascens del Júpiter queda pendenta de la vaga del futbol

No és l’únic cas, però sí la primera oportunitat que se li presenta a l’equip de Juanjo García per aquest cap de setmana. Això implicaria guanyar a la UE Sants i que el Granollers empatés o perdés davant el Tecnofutbol

Júpiter-Sants, , diumenge 17
Júpiter-Sants, , diumenge 17

Júpiter (64) i Granollers (59) ocupen les dues primeres posicions en el grup I de la Primera Catalana mancant nou punts pendents de disputar-se per tancar la temporada regular. Si la vaga que planteja la Federació Espanyola de futbol (RFEF) no ho impedeix, la festa dels jupiteristes pot ser una realitat aquest diumenge vinent. Clar que els de Juanjo Garcia han de guanyar a la UE Sants i esperar l’empat o el OK del Granollers, a casa seva, enfront del Tecnofutbol. Qüestió de matemàtiques.

Els de La Verneda acumulen un total de deu jornades consecutives sense conèixer la derrota. Des que van caure enfront de l’Avià (2-3) el corró no ha parat. Aquest esforç els ha servit per afermar-se en aquesta primera plaça d’honor amb cinc punts d’avantatge sobre el segon. Si no es jugués la jornada, encara li quedarien dues possibilitats més, tant a Montcada com enfront de L’Escala.

La segona plaça, que dóna pas a la promoció d’ascens, té a quatre equips en la lluita encara que molt es pot aclarir la propera jornada. Als del Vallès els segueix Manresa i Avià amb 56 punts i el mateix Sants amb 53.