L’Amposta demana màxima seguretat abans de jugar

Carlos Gilabert va arribar el febrer passat a la presidència del CF Amposta. Va ser arribar i trobar-se amb un virus que li ha impedit, com a tots, tancar la temporada. Ara torna però ho vol fer amb tots els requisits

Amposta, Carlos Girabert , Jordi Pérez
Carlos Girabert i Jordi Pérez, present i passat // FOTO: CF Amposta,

La història l’explica el mateix president de l’entitat del Montsià. Carlos Gilabert va substituir Jordi Pérez al febrer i a partir d’aquí només treball i treball. “Fa vuit mesos que sóc president. Vaig ser soci, vocal, vicepresident i ara president. El meu antecessor em va dir que no ho podia combinar amb la seva vida i em va voler posar per davant en el club del meu poble, és el club de la meva vida. Em fa il·lusió tirar cap endavant i intentar fer-ho tan bé com sigui possible. He tingut mala sort amb això del coronavirus, però cal seguir”, afirma a Futbolcatalunya.

Temorós ja que “tenim alguns brots per la zona, però anem bé perquè estan controlats”, admet que “un club així es gestiona, entre cometes, perquè hi ha molta incertesa sobre el que pot passar. Miracles? No, els miracles a Lourdes. Ens han tret un mes de competició i ja veurem el que hi ha, no podem dir gran cosa”.
El curiós és que aquest Amposta 2020-2021 ja té “la plantilla tancada. Ja fa moltes setmanes i això que, segons sembla, la Lliga començarà a l’octubre; des que va començar el confinament ja vam veure el que podíem fer i es va fer”. I això porta també el canvi d’entrenador perquè va sortir Xavi Cid i va entrar Albert Bel. “Per la part de Xavi i per la nostra vam creure que el millor era un canvi d’aires, ja que tampoc els resultats ens van acompanyar i no vam fer una temporada molt bona. A Albert Bel ja el coneixíem perquè ja vam fer una promoció d’ascens amb ell, vam parlar i vam arribar a un acord molt fàcil i ràpid”. A ningú escapa que “veníem d’una temporada anterior que va començar Jordi Font i ens va sortir malament, va arribar Xavi Cid i va revertir la situació però també va canviar i hem hagut de buscar un altre camí”.

“JO NO ANIRÉ A L’ASSEMBLEA DE BLANES”

Gilabert té molts dubtes sobre el que s’aveïna. “En el futbol professional hi ha molts milions en joc i nosaltres no sé fins a quin punt ens hem de posar en risc. Una plantilla pot ser de 30 persones i ha de conviure en vestuaris que no estan molt ventilats, on existeixen molts contactes… no sé, no acabo de veure-ho tot molt clar. Quan comencin els rebrots, què passarà amb els partits? Ho veig molt complicat”. Ara com ara, “la Federació ens ha enviat la circular sobre el protocol, hi ha molts punts que estan a l’aire, tenim una idea…l’Ajuntament també deixa clar que no hi haurà públic“.
El president de l’Amposta no estarà aquest dijous en l’Assemblea de Blanes perquè “tal com està la situació no aniré. No és perquè tingui res en contra de la FCF, però no veig bé anar. Jo no aniré estant el COVID com està ni a Blanes ni a cap lloc. Jo li diria a la junta que s’assegurin molt bé abans de donar inici a la propera temporada”.